• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Ut seuvende warmt niet op!

  Voor de mannen van het tactisch brein stond vandaag een zespunten wedstrijd op het programma. Echt een wedstrijd die je met passie en strijd aan moet gaan. Niet geschikt om lafjes aan de wedstrijd te starten, want dan weet je dat je het onderspit zult delven. Gelukkig werd dit beaamd door alle teamgenoten ‘want die lui van HHC hebben maar twee punten meer dan ons, nou dan kun je er echt helemaal niks van’, klonk het in de kantine van de geelzwarten.

  Ruimschoots op tijd begaven we ons rond 14:05 richting de kleedkamer om ons tenue aan te trekken. Helaas moeten we concluderen dat er nog steeds gratis reclame te bewonderen is van de sponsor van ruim 4 jaar geleden. Groot nadeel is dat de shirts steeds kleiner lijken te worden vanwege het vele wassen. Of wij worden steeds dikker, maar dit lijkt me niet aannemelijk als ik die afgetrainde lijven allemaal zie ronddartelen op het veld!

   Jahaaa, wacht even, ik ben nog bezig!! Klik op de foto voor meer...

  De tijd voor een nieuwe sponsor lijkt aangebroken, combinaties van Hesseltrans en BTW band met een vleugje BBQ-chef zijn de revue al gepasseerd. Wie weet wat de toekomst ons brengen zal! Mocht u als zelfstandig ondernemer interesse hebben om voor een schijntje reclame te maken voor enorm publiek: schroomt U dan niet om één van ons aan te spreken voor meer informatie!

  Zoals altijd was ut Seuvende van plan om een uitgebreide warming up te gaan houden. Helaas was dit verhinderd, doordat er nog door een ander team gespeeld werd op veld 2. Het rustig bekijken van de wedstrijd was dan helaas de keuze die genomen moest worden. Der Bomber en Rick G. a.k.a Schone Rick hebben nog een poging gedaan om iets te doen wat op een warming-up leek maar ook dit mocht niet baten.

  De opstelling :

  Haas Der Bomber
  DD Schone Rick Drankel Peter
  Uitslagdinho Santos Deurmat
  Schoapie
  Marceline

  Wissels : Viezerick, Marco, Vennegoor of Hesselink
  Mascotte : Dieks(NAW, MIA)
  Supporters : Dré, Skeert
  1e helft

  Zoals gezegd was dit een wedstrijd van zeer groot belang, bij winst komt het kampioenschap weer in het zicht. Bij een verlies meer een troosteloos uitzicht zoals de mensen uit Eindhoven op dit moment ervaren. Gelijkspel leverde ook geen verbetering op voor de mannen van Hummel.

  Gelukkig waren we ons van deze situatie bewust, en gingen we vol aan de bak de eerste 2 minuten. Het spel was direct zo intens, dat Santos prompt zijn hamstring weer blesseerde, een wissel was het directe gevolg en de tandem Peter-Deurmat was direct helemaal ontregeld. Gelukkig greep tactisch brein in en kon Viezerick direct invallen.

  Ut Seuvende ging in volle vaart door. De druk werd Ut Seuvende al snel te veel en binnen no-time stond HHC op 0-3. Ut Seuvende had niks in te brengen en ging met schaamrood op de kaken naar de kleedkamer. Tactisch brein ging als een dolle tekeer en wees iedereen erop dat de warming-up overgeslagen was. Dit mocht niet voor komen op dit niveau. Iedereen kwam pas na een half uur op gang. Er werd nog tegenin gebracht dat we anders veel eerder moe waren geweest, maar hier wilde de coach niets van weten. Het moest anders de tweede helft.

  Skeert was aanwezig als toeschouwer maar het leek ons beter dat we toch van zijn diensten gebruik moesten gaan maken. Gelukkig kon dit vanwege het snelle uitvallen van Santos. Skeert is ook niet van het formaat van Voear en gelukkig kon hij het broekje en shirt van maat 164 precies aan! Ook de schoenen sokken van maat 36 zaten als gegoten, wat een geluk voor de mannen van Ut Seuvende. Dit kon wel eens de ommekeer in de wedstrijd betekenen.


  Skeert is ook niet van het formaat van Voear en gelukkig kon hij het broekje en shirt van maat 164 precies aan! Ook de schoenen sokken van maat 36 zaten als gegoten, wat een geluk voor de mannen van Ut Seuvende. Klik op de foto voor meer...


  Wissels: Uitslagdinho eruit Skeert erin.
  Viezerick eruit Marco erin.
  DD/FF eruit en Vennegoor of Hesselink erin.

  De start van de tweede helft was een stuk beter dan de eerste, blijkbaar had TB gelijk en had de warming up van drie kwartier prima gewerkt voor ons. Wat een wijze man is het toch ook! Misschien moeten we eens vaker naar hem luisteren.

  Ut Seuvende begon wat kleine kansjes te krijgen maar wist helaas nog geen goal te maken. De sfeer op het veld begon wat grimmiger te worden aan de kant van de bezoekers. Vooral de nummer 3 wist regelmatig meer tegenstander te raken dan dat ie de bal raakte. De scheidsrechter had na verloop van tijd genoeg gezien. En stuurde een speler van de bezoekers dan ook maar na enkele malen 10 minuten naar de kant om af te koelen.

  Helaas wisten de geelhemden dit niet tot hun voordeel te laten werken en bleef een aansluitingstreffer dan ook uit. De grote kansen die er waren bleven onbenut tot groot ongenoegen van de coach. Het spel en de inzet waren een stuk beter, maar helaas moest een er nog een tegentreffer worden geïncasseerd. 0-4 was ook de eindstand. Volgende week staat er een wedstrijd in het verschiet tegen de nummer 2 van de ranglijst. Tot dan!