• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Klik voor meer....
 • Trainingskamp OZC dames 1 en de beker

  Het was een mooi trainingskamp voor de 1e damesselectie, die voltallig is afgereisd naar Denekamp. Na een training op het veld over standaardsituaties en dode spelmomenten, vertrok het team deze vrijdag met de busjes van Autobedrijf Schuurhuis naar de in Twentse stijl gebouwde accommodatie in Denekamp. In de omgeving met prachtige watermolens en een statige havezate werd op locatie een hoop activiteiten ondernomen om fit te geraken voor de komende wedstrijden in de 2e Klasse C. Ook dit seizoen treedt Dames 1 weer aan in de wedstrijdshirts van brasserie Tante Pos.

  Op zaterdag stond de bekerwedstrijd tegen SVZW op het programma en in de Warming-up van het team uit Wierden was al te zien dat het geen eenvoudige wedstrijd voor OZC zou worden. Nadat het in de 1e helft nog redelijk gelijk op ging was na rust te zien dat deze wedstrijd voor de dames van OZC eigenlijk nog te vroeg kwam.

  Het wedstrijdritme ontbrak nog net als de scherpte voor het doel. SVZW denderde over het veld en de 0-0 ruststand werd al snel omgezet in een 0-1 voorsprong voor de dames uit Wierden. Toch was er bij vlagen bij OZC goed voetbal te zien. OZC kreeg nog een tweetal mogelijkheden om gelijk te maken maar het was SVZW die de 0-2 binnenschoot.

  De elftalfoto voor het nieuwe seizoen is gemaakt en na nog even na te zitten, vertrok OZC, gestoken in de welbekende voetbal-jasjes van IJssalon Ekkelenkamp naar de trainingslocatie waar het avondprogramma begon. Een avondprogramma waar de teambuilding centraal stond. Op de laatste dag van het trainingskamp is alvast vooruitgeblikt op het komende seizoen en zullen de sponsoren, Brasserie Tante Pos, IJssalon Ekkelenkamp en Veurink Verzekeringen en Hypotheken worden bezocht.

  Het trainingskamp werd afgesloten bij IJssalon Ekkelenkamp die de beste plaatsen op het terras beschikbaar stelde net als een ijsje voor iedereen. Zo werd een actieve week voor de voetbalsters van OZC op een fijne wijze afgesloten.

  De tweede bekerwedstrijd tegen SV Nieuwleusen werd gewonnen met 2-5. Zaterdag speelt dames 1 de laatste wedstrijd om half 3 thuis tegen SC Klarenbeek.

 • Verslagen

  1 van pagina 48