• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Supportersvereniging OZC sluit seizoen prachtig af!

  Soms worden dingen grootser dan je ooit kunt vermoeden.... Dit is wel van toepassing op het online radje van de Supportersvereniging OZC. Gedwongen door de corona crisis werd het alom bekende Rad van Fortuin op zaterdagmiddag in de kantine, vervangen door een online-versie.

  De eerste editie nog vanuit de kantine met vele lekkernijen als prijs en zo’n 60 deelnemers. Maar al snel werd het grootser en grootser. Ommer ondernemers haakten aan en daarmee groeiden de prijzen, het aantal deelnemers en de populariteit tot ongekende hoogte. Nadat al vanuit sponsor Quattro Store en vanuit sponsor EP was gedraaid, was het afgelopen zaterdag tijd voor de afsluiting die alles moest overtreffen.

  Het Rad van Fortuin werd deze middag gedraaid vanaf The Queen of the Vechtvalley, de grote rondvaartboot van Rederij Peters. Daarbij was er begeleiding van DJ Eric Witteveen. Ook was het mogelijk om een sloepje te huren en zo live het online rad bij te wonen. Dat je tijdens het rondvaren in je sloepje kon genieten van een heuse borrelbox van De Vrienden en Paviljoen was natuurlijk de kers op de taart.  

  Om 18:00u was het dan zover en begon de voorbeschouwing op deze seizoensafsluiting. De Instagram uitzending begon vanuit het Roundhouse bij Erve Vechtdal, het nieuwe onderkomen van Simone Koggel en haar mooie bedrijf. In de nieuwste sloep van Rederij Peters werd vervolgens door het bestuur afgevaren naar de plek waar het allemaal moest gebeuren.

  Tijdens dee tocht werden alle sponsoren in het zonnetje gezet en werd afgeteld tot het laatste rad van dit seizoen. Bij aankomst in de haven van Ommen leek het wel een kleine Sinterklaas intocht. Met kleine bootjes in het kielzog en met veel publiek op het terras van het Paviljoen, meerden de bestuursleden aan.

  Onder luide muziek en veel belangstelling werd vervolgens boven op het dek het Rad van Fortuin gedraaid. Met maar liefst 1100 verkochte loten en 39 gigantische prijzen was het alle eenvoud van het begin ontstegen. Mensen genoten ervan en sommige voorbijgangers keken wel heel verbaasd, bij het aanzien van dit bijzondere evenement in barre tijden.

  Al met al een wel hele bijzondere en prachtige afsluiting van dit rare seizoen. De Supportersvereniging OZC is iedereen bijzonder dankbaar voor de ondersteuning van de mooie online radjes. De hoop is er dat er vanaf september gewoon weer gedraaid kan worden in de kantine van v.v. OZC en dat het dan weer gaat om droge worsten en borrelnootjes