• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • In een bomvolle kantine van voetbalvereniging OZC reikte de Supportersvereniging OZC tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen zaterdag weer twee prachtige prijzen uit.

  Traditiegetrouw werd de BJ Merjenburgh-bokaal, voor de speler van het jaar, als eerste uitgereikt. Dit keer was het de beurt aan Greetje Hallink, dochter van de naamgever van de bokaal, die bekendmaakte dat de top-3 van vorig seizoen volledig uit verdedigers bestond. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het lastige seizoen wat de hoofdmacht vorig jaar doormaakte. De derde prijs was voor Nick Runhart en Ruben Strating legde wederom beslag op het zilver. Winnaar werd Ramon Schuldink, kind van de club, die in zijn debuutjaar direct liet zien dat hij de komende jaren ook een belangrijke waarde voor OZC zal zijn. Na het overhandigen van de bokaal en de bijbehorende bos bloemen maakte de supportersvereniging ook bekend dat er na dit seizoen niet alleen een speler maar ook een speelster van het jaar gekozen gaat worden.

   

  Hierna was het tijd voor de Blundertrofee. De commissie was tot vier prachtige blunders gekomen, waaronder één van de zojuist gekozen speler van het jaar, maar het publiek in de kantine koos uiteindelijk met een oorverdovend applaus voor Wim Scholman. Hij was door zijn teamgenoten genomineerd omdat hij had aangegeven met eigen vervoer naar de uitwedstrijd te komen terwijl het hele team op het eigen sportpark, voor een thuiswedstrijd, zat te wachten op Wim en de shirts die hij bij zich had. Wim was zichtbaar ontroerd en trots op deze mooie prijs die hij het hele jaar een mooi plekje mag geven.

   

  Twee prachtige winnaars die tijdens het verdere verloop van de nieuwjaarsreceptie de vele felicitaties terecht in ontvangst mochten nemen.

  (Voor de volledigheid en om aan te geven hoe hoog het niveau van de blunders ook dit jaar weer was, hierbij nog wat beelden van OZC'ers die dit jaar buiten de prijzen vielen. In dit geval de heer Petter )