• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Sponsor worden

  Ommer Zaterdag Club, een introductie

  Voetbalvereniging OZC is in 1959 opgericht en is met ruim 700 leden de grootste sportvereniging in Ommen. Sinds 1 januari 2009 spelen de geelhemden hun wedstrijden op het nieuwe en ultramoderne sportcomplex Westbroek. Met twee kunstgrasvelden en vier natuurgrasvelden heeft OZC een unieke accommodatie in de wijde regio. Wie woensdagmiddag of zaterdags in alle vroegte over de velden loopt, ziet wat OZC het belangrijkste vindt: ‘haar jeugd’. Wat is immers mooier dan dat de eigen jeugd al van jongs af aan mag dromen om ooit in "het eerste" te spelen.

  Waarom OZC

  OZC vindt dat voetbal voor iedereen mogelijk moet zijn, daarom zijn de contributies laag. Daarentegen komen kosten die eerder door de overheid werden gedragen nu voor rekening van de vereniging. Dat is ook één van de redenen waarom we graag met het bedrijfsleven het één-tweetje aangaan. We vragen geen enorme sponsorbedragen, maar in goed overleg kijken we naar de beste mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. In deze brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. En mocht u een eigen voorstel hebben, ook dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden tot samenwerking.

  Doe mee met OZC

  Met meer dan 700 leden, waaronder ook een grote damesafdeling, streeft OZC ernaar om met behulp van een ambitieus jeugdplan zo snel mogelijk de stap naar de top van het zaterdagamateurvoetbal te maken. Met behulp van vele vrijwilligers én het bedrijfsleven moet het mogelijk zijn.

  Mogelijkheden
  Verderop in dit menu vindt u de verschillende sponsormogelijkheden bij OZC. Mocht u meer informatie willen neem dan contact op met één van de commissieleden.