• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Ozc3 – Vroomshoop

  Op zaterdag 5 oktober waren we weer aanwezig voor een thuiswedstrijd tegen Vroomshoop. Voordat we ons klaar gingen maken voor de wedstrijd hadden we nog een sponsorlunch om bij te wonen. Na een goede bodem te hebben gelegd gingen we naar de kleedkamers. De scheids kwam binnen voor een spelerscontrole die uiteindelijk niet heel soepel verliep. Er waren namelijk nog een paar spelers vermist door wc-bezoekjes en andere afwezige zaken. Kay kreeg de nieuwe naam ‘gay’ van de scheidsrechter, en Jack werd ook wel ‘sack’ genoemd.

  De volgende elf namen werden de wei ingestuurd.
  Jack
  Simon, Kay, Ruiters, Jurgen
  Bipz, Biermans, Rooney,
  Veen, Weegbrug, Bram

  Het eerste kwartier ging het gelijk op. Ozc had een paar kansen maar het resulteerde nog niet in doelpunten. Na een mooie combinatie op links kreeg Bipz de bal en ging op avontuur. (Na een kleine swalbe) ging Bipz neer. Een terechte vrije trap. Deze vrije trap werd door Biemans genomen. Nadat iedereen de bal miste, belandde de bal onder in het verre hoekje.

  Bassie hangt keurig op de juiste plek en bal is op weg naar het "verre hoekje". Klik op de foto voor meer...


  Na een combinatie van Vroomshoop kreeg de linksbuiten een schotkans. Hierbij hield Jack Ozc op de been doormiddel van een kleine redding. Na een afgeslagen corner werd er een combinatie over rechts opgezet, en uit een mooie voorzet kwam de bal bij Weegbrug op het hoofd. Weegbrug kopte de bal goed binnen.
  Net voor rust had Bipz een mooie kans om de wedstrijd op slot te gooien. Hij krulde de bal net naast de kruising, en ging Ozc met 2-0 de rust in.

  In de rust werd gezegd dat we gewoon weer lekker door moesten gaan net als dat we in de eerste helft deden. Simon verliet het veld voor Delap.

  Eendracht maakt macht, Woesthuis en Bangma ruimen op. Klik op de foto voor meer...  De tweede helft is weer begonnen. Dit ging beide kanten op. Beide teams nog geen kansen. Nadat Weegbrug een plakje kaas kreeg vond meneer Voortman het tijd om Weegbrug te wisselen voor Kokkie.
  Uit de counter kwam Vroomshoop weer terug op 2-1. Nadat Ozc nog een paar kansen kreeg, maakte Vroomshoop alweer uit een counter 2-2. We gingen weer gelijk op.
  Bipz brak even later bijna zijn rug door een luchtduel. Maar Bipz herstelde zichzelf goed en kapte een paar man uit, zoals we hem kennen. Daarna schoot hij de bal in de verre hoek. (3-2)
  Nadat Rooney op snelheid weg was gestuurd, en Biemans zat er vlak achter.
  Waar Rooney werd neergehaald kwam de bal bij Biemans in de voeten. Met een mooi stiftje tekende hij voor de 4-2.

  Ozc speelde de wedstrijd rustig uit, en beloonde zichzelf met 3 punten bij een eindstand van 4-2.