• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC wint in slotfase van Blauw Wit '66 1

  OZC heeft de bittere nasmaak dat het overhield aan de eerste speelronde weg kunnen spoelen. In de ultieme slotfase wist Marvin Veerman OZC verdiend langs Blauw Wit '66 te schieten: 3-2.

   

 • In de eerste helft was het niet echt genieten voor de toeschouwers op sportpark Westbroek. OZC heeft veel balbezit maar komt nauwelijks tot grote kansen. De eerste ‘echt’ grote kans is voor Blauw Wit uit Holten. Doelman Rob Schuldink zou onaardige dingen hebben geroepen tegen arbiter Moeken. Moeken geeft een indirecte vrije trap op 9 meter van het doel, dat het spel zich op dat moment al op de andere speelhelft bevindt, hindert Moeken niet. Remon Muller haalt de trekker over maar mikt op de grote bovenbenen van Marvin Veerman. Niet veel later bereikt een schot van Remon Muller het doel van Rob Schuldink wel en komt Blauw Wit op een 0-1 voorsprong.

  Na het kopje thee en de duidelijke woorden van trainer Martijn Berger straalde OZC ineens wel de echte wil uit om te winnen. De 1-1 hangt vanaf de eerste minuut in de tweede helft in de lucht. De goed spelende Leon Valk passeert Jurgen van Dijk in het strafschopgebied die op zijn beurt aan de noodrem trekt. Scheidsrechter Moeken legt de bal gedecideerd op 11 meter. Frank Jansen schiet raak.  Leon had het prima naar zijn zin in de tweede helft. Klik op de foto voor meer...

  De inmiddels ingevallen Tom Simons heeft niet veel tijd nodig om zijn ploeg op een 2-1 voorsprong te schieten. Een voorzet van Ruben Strating blijft hangen in de 16. Dat kansje laat millennium kid Simons niet liggen en schiet via de binnenkant van de paal raak.

  Blauw Wit komt er vanaf dat moment eigenlijk niet meer aan te pas. Op 1 moment na. 1 klein moment van onoplettendheid resulteert gelijk in de late gelijkmaker van Remon Muller. Het zal toch niet, het zal toch niet. Na de slotfase van vorige week in Nijverdal kunnen we de voorsprong niet nog eens uit handen geven. Nee gelukkig gebeurt dat niet. Marvin Veerman wordt de ‘Man of the Match’. In blessuretijd schiet hij OZC alsnog naar de verdiende drie punten.


  "Man of the Match"Marvin begint hier weer aan een van zijn vele avonturen op deze middag. Klik op de foto voor de rest van zijn avonturen...

  Na afloop van de wedstrijd werd Marvin Veerman gehuldigd tot 'Man of the Match' tijdens het Rad van Fortuin, uitgekozen door de technische staf.  Hij ontving een fles champagne, aangeboden door Wijnhof Ommen.

  OZC 1 wil middels deze weg haar trouwe supporters hartelijk danken voor de support. We hopen volgende week op sportpark Westerpark in Mariënberg weer op jullie komst te rekenen. Aftrap 14:30 uur.