• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC VR2 met veel pech ten onder in Vroomshoop

  Vol trots betreden de dames van OZC het sportpark met hun nieuwe gesponsorde tassen. Deze tassen werden mede mogelijk gemaakt door Grandcafé de Veghte.

  Wij, dames van OZC zijn ook ontzettend blij dat Raoul en Thomas bereidt waren om de tassen te schenken. Grand café de Veghte zit in het monumentele pand aan de Vecht met een prachtig uitzicht natuurlijk op de Vecht. Je kunt hier terecht voor een heerlijk diner met een breed assortiment aan speciaal bieren, deze kun je natuurlijk ook gewoon nuttigen bij een lekkere borrel of lunch. De mannen streven naar een goede mix van kwaliteit en service waardoor je ten alle tijde met een goed gevoel de deur uitstapt. Dus OZC-ers ken je het bedrijf nog niet? Stap dan een keer binnen en nuttig lekker een biertje, wijntje of frisje mag natuurlijk ook en neem een lekker hapje bij.

  Maar goed terug naar de wedstrijd. De dames beginnen ruim op tijd met de warming up, we kijken een beetje om en zien dat wij nog de enigen zijn op het veld. In de verte zie je de dames van Vroomshoopse Boys rustig de kleedkamers verlaten, meteen valt er 1 dame op, deze dame steekt met kop en schouders boven iedereen uit en de dames van OZC zijn al lichtelijk geïntimideerd.

  De toss word gewonnen en OZC mag beginnen met de aftrap. OZC begint sterk en meteen volgt er een corner voor OZC helaas gaat deze er niet in en dit is helaas het beeld over de gehele wedstrijd. Net niet.

  Vroomshoopse Boys krijgen dan een klein kansje door een kleine communicatiefoutje , hierdoor valt Ayla uit met een bovenbeenblessure. Judith gaat keepen en Lotte komt voor haar in de spits. Wederom een corner die door Jasmijn word genomen, helaas beland deze op de lat. Die zien we vandaag ook vaker helaas.

  OZC blijft druk zetten en is ook voetballend beter, kans op kans zien we de bal naast de goal. op de lat of op de paal belanden. Een afstandsschot van Lisa kwam helaas terecht in de handen van de onzekere keepster, maar een geluk dat de verdediging van OZC goed staat, waardoor Judith een hele saaie 1e helft had in de goal.

  In de rust werden afspraken gemaakt om nog meer druk te zetten, omdat de meiden van Vroomshoopse boys al aardig moe waren. Een aantal wisselingen in het veld, Judith weer terug in de spits met de belofte dat ze ging scoren en Lotte in de goal.

  Al vroeg in de 2e helft werd het al gevaarlijk voor de goal van OZC. Lotte zit er goed tussen en kan de bal wegwerken. Wederom een aanval van Vroomshoopse boys na een mislukte doeltrap wat in de voeten terecht komt van hun rechtsbuiten. gelukkig voor OZC had deze dame haar vizier niet goed staan dus deze inzet belandde naast de goal.

  Een aanval van OZC wat eindigt bij Sanne, maar helaas is het een makkelijke prooi voor de keepster van Vroomshoopse Boys. Enkele minuten later volgt er een scrimmage voor de goal van OZC en de wet der wetten bij het voetbal, scoor je zelf niet, dan wordt er zeker wel aan de andere kant gescoord. Vroomshoopse boys komt hierdoor op voorsprong.

  Tom is een Lekkerding. Een corner voor OZC wordt afgeslagen en aan de linkerkant opgepakt door Judith, deze geeft voor en vind het hoofd van Soe-Tjoe, helaas wordt de bal over de goal gemikt. Later weer een moment dat op goal wordt geschoten, bij de 2e paal word de bal weer opgepikt, helaas belandt de bal weer op de paal.

  Na ongeveer 10 minuten blessure tijd vind de scheidrechter het wel welletjes en floot voor het einde van de wedstrijd. Een wedstrijd dat OZC voetballend beter waren maar de palen en latten in de weg stonden, helaas op een hand te tellen aanvallen van Vroomshoopse Boys waarbij 1 aanval werd verzilverd wat het resultaat is dat de uitslag 1-0 is voor Vroomshoopse Boys.

  Aankomende zaterdag 6 oktober spelen wij thuis om 12.30 uur tegen HHC, weersverwachting is ongeveer 20 graden dus een prachtig weertje om voetbal te gaan kijken. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om te komen kijken en ons dat extra spirit te geven mocht dat nodig zijn.