• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC VR2 haalt, na keihard werken, weer drie punten op.

  Lang moeten wachten op het verslag, het boekje waar alle hoogtepunten werden ingeschreven begon al aardig stof te vangen. Maar eindelijk een gaatje kunnen vinden om het verslag digitaal te maken. Gelukkig was de grote afwezige van vorige week Jasmijn weer aanwezig! Nog steeds geen toelichting gehad.. Of na diep graven.... Had het misschien te maken met een horecabaantje.
  De volgende elf mochten het veld betreden na de trainingsopkomst van de donderdag, wederom een mooie puzzel voor onze tactische leiding Eline en Judith. Maar de volgende elf stuurden ze het veld op: Sanne, Lois, Amy, Serena, Linda, Soe-Tjoe, Lisa, Jacolien, Marije, Inge en Sharon. De volgende personen mocht plaatsnemen op de bank: Djelizza, Ayla en Angela.

  Ook goed te vermelden was dat de warming up al begon vanaf het moment de kleedkamer werd verlaten. Wat een lange barre tocht om 2 keer 3 kwartier op een stukje gras te mogen ballen.

  Het is ozc dat stempel afdrukt, via een ingooi komt de bal terug bij Soet, zij geeft voor en daar loopt Sharon om de bal te ontvangen. Ze speelt iemand voorbij en schiet dan op goal. Hierdoor staat ozc al vroeg in de wedstrijd met een 0-1 voorsprong. Dos krijgt een corner maar wordt door de verdediging netjes verwerkt. Een goede bal van Lois en Serena die met haar snelheid opkomt en kan de bal voorgeven. Helaas stond de keepster goed en kon ze de voorzet onderscheppen. Ozc heeft hierna het lastig en dos komt via de makkelijk voetballende spits steeds gevaarlijker voor de goal. Maar gelukkig komt hier niks uit.
  2e helft een paar omzettingen, maar vanaf het begin is het dos die drukt en ozc achteruit blijf lopen. Paar schrale momenten probeert ozc voetballend uit te komen. Maar vaak is de eindpass er wel maar helaas niemand om het laatste zetje te geven. 2e helft was het voor de dames keihard werken voor elke bal. In 1 van de schrale momenten is het Sharon die de bal goed neerlegt achter de verdediging. Het is Lisa die met haar snelheid er overheen gaat, vechtend voor de bal heeft ze een moment dat ze bal goed kan raken op goal en de keepster word verschalkt. En hiermee zet Lisa de stand op 0-2. Dos maakt toch nog een aansluiter, de spits gaat duel aan en wint dit duel en met een goed schot schiet ze raak. De laatste minuten verstrijken en ozc voelt de druk om alles op alles te zetten om de punten binnen te halen. En na enige tijd vond de scheidsrechter het wel welletjes en fluit voor het einde en ozc neemt de hard bevochten punten mee naar Ommen.

  Zaterdag 14 december spelen wij een inhaalwedstrijd tegen SVVN. Een nog onbekende tegenstander voor ons.
  Mocht je de kou willen trotseren onze wedstrijd begint om 12.30 uur.

  In de rust is er thee, koffie en warme chocolademelk te verkrijgen om op te warmen.