• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC VR2 flink onderuit in laatste wedstrijd van 2019

  Een inhaaldag met weinig wedstrijden op het sportpark Westbroek, maar wel het voltallige team is vandaag voor de laatste wedstrijd van het jaar aanwezig.

  Eline mocht het vandaag alleen doen, want Judith zit bij onze shirtsponsor op de boot. Hard aan het werk.
  Na flink gepuzzel op basis van de trainings opkomst afgelopen week. Stuurt ze de volgende 11 het veld op: Ayla, Lois, seramy - - > of terwijl Amy en Serena, Linda, Soet, Lisa, Jacolien, Angela, Marije en Sharon.

  De eerste minuten ging het vrij gelijk op en door een misverstand kan de spits een schot lossen op goal. Helaas voor ons werd de bal door de wind gedragen en viel dus prachtig over Ayla in de goal en staan de dames van OZC achter met 0-1.

  OZC heeft moeite met de goed combinerende SVVN en vooral met de snelle spits aan de rechterkant en veel van de aanvallen gaat ook via die kant. Zo ook wederom een aanval van SVVN, dat met een sisser afgehandeld kon worden, maar door een miscommunicatie en goed druk zetten verovert een speelster van SVVN en genadeloos straft ze dit ook af.
  Ayla pakt paar keer goed de bal maar helaas gaan we rusten met een 0-3 stand.

  In de rust werd er een paar omzettingen gezet waardoor Lisa hulp kreeg op het middenveld. Hierdoor kreeg ozc meer grip op de wedstrijd. Helaas viel er vlak na rust de 0-4. Door de omzettingen kwam OZC vaker eruit via de rechterkant 1 van spaarzame aanvallen van OZC, word Soet goed vrijgespeeld en volgt er een voorzet van Soet op Jacolien, maar de verdedigster kon net voor Jacolien komen, raakte de bal ongelukkig en prikte de bal zo achter haar eigen keepster.

  SVVN blijft drukken op de verdediging van OZC en onder leiding van Serena en Amy heeft OZC het zwaar.
  Maar Ayla staat regelmatig haar mannetje en heeft de schade zeer goed beperkt gehouden. Maar helaas kon ze toch nog 1 aanval van SVVN doorlaten waardoor de eindstand 1-5 wordt.

  Stuk voor stuk hebben we keihard gewerkt en zijn ook toe aan de winterstop. Helaas een super korte winterstop. Want 11 januari zijn wij aanwezig bij het uitbuiktoernooi, alvast trainen want de 18e van januari spelen we alweer onze eerste competitiewedstrijd uit tegen Vroomhoopse boys.

  Namens ons allemaal wensen we iedereen alvast fijne feestdagen! En tot het nieuwe jaar!