• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC vr2 - Den Ham vr2

  Het is weer zaterdag! Woehoe! En de dames mogen weer aantreden na een tactische training en goede trainingen van Linda omdat Bert tijdens het uitbuiktoernooi geblesseerd is geraakt. Snap ik ook wel na die mega harde schoten van de mannen van het 2e..

  Maar ja onze eerste wedstrijd van het seizoen was ook tegen Den Ham en toen gingen we vies hard eraf. Dus we hadden nog een appeltje te schillen.
  Na een korte winterstop en vroeg starten van het seizoen, werd onze ziekenboeg groter. Jasmijn zat hier al in, kunnen we een zwangerschap van Lotte ook een soort van ziekenboeg noemen? 😂 Nog paar weekjes en dan mogen we weer een kleine mini verwelkomen in onze ozc familie. Maar Marije, Inge en Angela zijn ook toegevoegd aan onze ziekenboeg. Jacolien had wel een zere enkel maar bikkel dat ze is, staat ze eek op veld.  Ziekenboeg. Klik op de foto voor meer...
  Dus de selectie word aardig uitgedund zo. Maar gelukkig kunnen we eens in de zoveel tijd hulptroepen inschakelen bij de recreanten. Deze dames spelen eens in de zoveel tijd op woensdag 7 tegen 7 een wedstrijdje. En onze vaste invalster Silvia is van de partij. Zo vaak dat ze er is, kan ze bijna onderdeel zijn van ons team, maar ook Marjan was vandaag bereid om mee te doen.

  En zo begonnen we aan de wedstrijd. Den Ham heeft moeite om in de wedstrijd te komen en ozc staat goed te voetballen. Helaas komt ozc maar sporadisch bij het doel van Den Ham. Wel goede acties van Sharon, maar helaas treft het geen doel.

  De verdediging staat goed en dat onder leiding van Amy en Serena. Die hebben af en toe het zwaar te verduren, niet alleen lichamelijk paar mini aanslaagjes, maar ook in het gezicht. Door goede en vele communicatie onderling komt ozc voetballend er goed uit.  Bikkel van Masman. Klik op de foto voor meer...
  Helaas, komt Den Ham in de laatste minuten van de eerste helft goed op via de linkerkant. En met een goed voorzet word de bal achter Ayla geplaatst. En zo vlak voor rust staat het 0-1. In de rust, worden paar wissels toegepast voor de rest staan de dames goed te voetballen.

  En Den Ham heeft hier moeite mee. 2e helft gaat ozc op deze voet verder en Den Ham word fysieker. Maar ozc blijft voetballen en lost door combinaties het goed op. 2e helft laat Ayla steeds meer van haar horen en je ziet haar zelfvertrouwen groeien. Waardoor ze een fantastische 2e helft speelt, zij is niet de enige. Elke speelster heeft voor elke centimeter gevochten en soms werd er ongelukkig verdedigd maar we vochten wel voor elkaar.

  Helaas werd de werklust niet beloond met een doelpunt. En was een gelijke stand misschien terechter geweest. Maar de dames hebben wel een goede prestatie geleverd door voor elkaar te vechten. En laten we dit meenemen naar de volgende wedstrijd.

  Zaterdag 8 februari spelen we uit tegen Oranje nassau vr 2.

  Maar daarna is het weer tijd voor een feestje!! Georganiseerd door de dames in de Herberg.

  Dus heb je geen plannen, neem je vrienden, familie of pluk ze van de straat af. Kom op tijd! Want dan kan je nog lekker een nummertje meezingen! Want het is karaoke dance party! ( de vorige editie karaoke dance party dat door ons was georganiseerd. Waren de reacties achteraf: \"het fantastisch gezellig was!\" - - > \"dat het net zoals vroeger in de Zaak.\"
  Dus laten we weer zo'n avondje creëren. Want voor de mensen die nog weten wat de Zaak was, dat waren nog eens memorabele avonden... Dus laten we memorabele avond maken in de Herberg!