• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC VR1 na slordig begin toch weer op koers

  Vandaag speelt OZC VR 1 haar laatste wedstrijd voor de winterstop. Een kwartier later dan gepland trapt OZC af in en tegen KOSC. OZC begint slordig aan de wedstrijd . De eindpasses komen niet aan en een goal blijft uit.

  Na 17 minuten spelen komt de diepe bal op Inez, zij legt hem terug op Robin. Robin speelt naar Leonie, en zij schiet hem strak in de verre hoek! 0-1. Niet veel later is het weer raak. In de 20ste minuut geeft Roos een strakke voorzet en weet Inez hem in het doel te krijgen met haar buik. 0-2.

  OZC blijft goed rondtikken en de ruimtes zoeken. In de 25e minuut gaat Inez op jacht naar de 0-3. Ze schiet op de keeper maar Luna is zo scherp als een mes en prikt uit de rebound de 0-3 binnen.

  Na de rust begon OZC slordig aan de tweede helft. Er werden veel lange ballen gespeeld. In de 55e minuut versierde Tanja een penalty omdat ze onderuit werd gehaald in de 16 meter. Carin stond achter de bal om de penalty te nemen. Helaas voor ons pakte de keeper de bal uit de hoek en wist OZC hem in de rebound er ook niet in te krijgen.

  In de 63e minuut wist Robin toch nog te scoren. Ilona gaf een diepe bal op Robin en zij schoot hem binnenkant paal erin. 0-4. OZC probeerde nog door te drukken maar dit resulteerde helaas niet in meer doelpunten. Met een 0-4 overwinning gaat OZC VR1 de winterstop in.