• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC VR1 na moeizaam begin toch weer naar ruime overwinning

  Vogido begint goed aan de wedstrijd, dit resulteert in een diepe bal. Deze wordt bij ozc niet goed verwerkt en de bal kan voorgegeven worden waarna die net naast geschoten wordt. Ozc herpakt zich na een aantal minuten. Sharon Pluim komt goed mee op en krijgt een kans tot schieten. Helaas gaat deze bal net naast. Het spel gaat gelijk op, tot halverwege de eerste helft. Ozc trekt het spel naar zich toe en verovert snel de bal.

  Na een aantal pogingen over en weer is het ozc dat in de 20e minuut de score opent. Tanja wordt de diepte in gestuurd. Zij legt af op Leonie. Leonie speelt naar Ilona, zij werkt prima af!
  Vlak voor rust wordt de 2-0 gescoord door Inez, ze draait goed weg na een hoge bal en werkt de bal beheerst binnen.

  Na rust laat ozc zich iets verder zakken. Daardoor komt er na balverovering ruimte achter de laatste linie van Vogido, hier wordt goed gebruik van gemaakt. Tanja scoort de 3-0 en 4-0 vrij vlot achter elkaar waarna de wedstrijd gespeeld is.

  Vogido probeert met een lange bal op de buitenspelers nog wat te forceren maar met name Sharon Pluim speelt een dijk van een wedstrijd, waardoor de buitenspeler geen schijn van kans heeft.

  Roos schuift in de laatste fase van de wedstrijd steeds vaker in, ze krijgt een kans om te schieten, blijft beheerst en rond goed af 5-0.

  Vogido probeert in de laatste minuut nog een keer te schieten van afstand maar gelukkig is Pascal scherp in het doel en ze maakt een geweldige redding, zo houden we de 0 en kunnen we ons opmaken voor de laatste wedstrijd van deze seizoenshelft uit tegen KOSC. Als we hierin ook de 3 punten weten te halen gaan we als koploper de winterstop in!