• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Frank Jansen, spits van OZC 1, stopt op 29-jarige leeftijd noodgedwongen met voetballen. In december van het seizoen 2018/2019 kwam Frank aan de kant te zitten met een vervelende  teenblessure. Na verschillende onderzoeken is duidelijk geworden dat deze blessure niet meer te behandelen is.

  Vanaf eind vorig seizoen tot heden volgde Frank een behandeltraject bij een gespecialiseerde arts in dit soort blessures. Ook hier kreeg hij uiteindelijk een negatief advies. Om te voorkomen dat de grote teen in de toekomst helemaal geen functie meer heeft, nam Frank met pijn in zijn hart de beslissing om per direct te stoppen. Doorgaan met voetballen brengt een te groot risico met zich mee.    

  Frank en OZC kunnen terug kijken op een mooie voetbalcarri√®re bij OZC. Vanaf de jeugd groeide Frank door tot een vaste waarde in het eerste elftal. Daar werd hij een veel scorende spits met wie tegenstanders rekening hielden. Resulterend in de volgende hoogtepunten: Periodekampioen 2e klasse H en het via de nacompetitie promoveren van de 3e naar de 2e klasse.  

  Frank en OZC zijn echter niet van plan definitief afscheid van elkaar te nemen en zijn op zoek naar een passende rol voor Frank binnen de 1e selectie van OZC. Namens OZC wensen we Frank sterkte en bedanken we hem voor de mooie voetbalmomenten op onze velden.

 • Frank Jansen