• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC-HHC dames 1

  Op een regenachtige zaterdagmiddag troffen de dames van OZC de dames uit Hardenberg. In de beker hadden de ploegen elkaar ook getroffen. Dat resulteerde destijds in een 2-2 gelijkspel.

  In het begin van de wedstrijd was het gelijk op. Na 15 minuten werd de bal naar de zijkant gespeeld door OZC op Inez. Inez dribbelde naar de 16 van de tegenstander en legde hem af op Tanja. Tanja schoot de bal keurig linksonder in het hoekje, 1-0. OZC was hierna meer aan de bal en had zelfvertrouwen gekregen. Al helemaal nadat Martine na 37 minuten de 2-0 maakte. De tegenstander uitgekapt in de 16 en plaatste de bal mooi hoog in de hoek. Vlak voor rust maakte HHC dames 1 nog de 2-1. Ruststand 2-1.

  De tweede helft ging ook gelijk op. Kleine kansjes over en weer. Het laatste kwartier stond OZC onder druk en leek de 2-2 aan te komen. En dat gebeurde, 3 minuten voor tijd maakte HHC de 2-2 via een corner. Helaas!

  De dames hebben gestreden, maar het lukte niet om er meer uit te halen dan een gelijkspel, zuur. Volgend weekend zijn de dames een weekendje vrij. Even opladen voor de eerst volgende wedstrijd uit tegen Be Quick.