• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC dames 1 wint opnieuw

  Op deze warme nazomermiddag stond de thuiswedstrijd tegen SC Genemuiden op het programma. En direct liet Genemuiden zien dat het niet voor niets naar Ommen was gekomen.

  tanja_1.jpg


  Maar het was de in dames 1 debuterende keeper Maud Oldeman die het schot uit de hoek dook en daarmee de stand op 0-0 hield. De wedstrijd ging gelijk op maar het was OZC dat via Tanja Hamhuis de 1-0 wist te scoren.
  Maud tikt 'm vlak hierna keurig uit de hoek. Klik op de foto voor meer...

  Uit een voorzet van Inez Pat scoorde Linda Dankelman of is het Van de Meeberg, de 2-0. Genemuiden scoorde niet kort daarna de aansluitingstreffer en daardoor was het weer opletten voor OZC.


  Linda scoorde de tweede en de vijfde. Klik op de foto voor meer...

  Van buiten de zestien schoot Inez Pat nog voor rust op schitterende wijze de 3-1 over de keeper en zij scoorde ook de 4-1 wat ook de ruststand was.


  Het is natuurlijk een prutsfoto, mar het geeft wel goed aan wat voor een prachtgoal van Ynez dit geweest moet zijn. De bal verdweeen over de keeper in de verste hoek. Klik op de foto voor meer...

  OZC kreeg na rust de 4-2 om de oren via een miraculeus carambolerende effectbal die in het doel belande. De 5-2 werd onberispelijk en hard ingeschoten door opnieuw Linda Dankelman.

  Genemuiden bleef wel voetballen maar het was OZC dat de stand naar 9-2 wist te tillen. Tanja Hamhuis wist nog 4 keer het net te raken en daarmee werd het een historische dag.


  Woman of the match met vijf goals: Tanja. Klik op de foto voor meer...

  Opvallend hierbij was het goede spel van de eveneens debuterende Emma Luttikhof, die twee keer een uitstekende assist wist te geven.

  Een vliegende start voor dames 1 die hopelijk kan worden voortgezet in de thuiswedstrijd tegen vv Oene, aanstaande zaterdag. De wedstrijd op sportpark Westbroek begint om half drie.


  5x!!!