• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC dames 1 wint eenvoudig van Klarenbeek

  In een zeer sportieve wedstrijd won OZC dames 1 haar laatste bekerwedstrijd met 3-0. Doordat op een ander veld op het sportpark in Nieuwleusen, SVZW onderuit ging en met 3-2 verloor, was OZC op een haar na zelfs winnaar geworden van de bekerpool. Dan had er echter nog meer gescoord moeten worden deze zaterdagmiddag.

   

  De wedstrijd gaf een eenzijdig beeld te zien. OZC viel aan en Klarenbeek hield tegen. Het duurde tot halverwege de eerste helft dat de 1-0 door Tanja tegen de touwen werd gewerkt. Dat was ook de ruststand.

   


  Buurvrouw speelde weer een prima pot. Scoorde zelfs, het moet niet gekker worden!. Klik op de foto voor meer...

  Na rust ging OZC verder waar het gebleven was en dit werd beloond met de 2-0. Klarenbeek kwam er spaarzaam uit maar keeper Pascal hield vandaag de nul. De 3-0 werd binnen gewerkt door Luna, die niet twijfelde en de keeper geen kans gaf.

   


  De 2-0 van Tanja, een altijd mooie klassieke "inswinger", keurig in de verste hoek, zoals het hoort. Klasse!. Klik op de foto voor meer...

  Met twee overwinningen en één nederlaag kan OZC terugkijken op een prima bekertoernooi.

  Aanstaande zaterdag speelt dames 1 haar eerste competitiewedstrijd in Zwolle tegen Be Quick 28. Aanvang van de wedstrijd is kwart voor twaalf.