• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 4 wint eerste thuiswedstrijd. (3-2)

  OZC 4 – HHC 6                  16-9-18               3-2

  Voor OZC 4 stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De eerste beker wedstrijd werd helaas verloren van Nieuwleusen 3 met 3-1. om de eerste punten te halen moest er dus gewonnen worden.

   

 • Misschien leuk om te weten, OZC 4 is een nieuw team. Dit team is mede ontstaan door overgekomen jeugd van JCO en als aanvulling andere jongere spelers die net 1 jaar in de senioren hebben gevoetbald. Een jonge groep dus.

                 Wim (gast speler OZC 2)
        Rik Joos Jorian Robin
          Jorn Joost Noah
       Stefan Bart-jan Milan

  Wissel: Daan (gastspeler OZC 2) en Ramon
  Afwezig, Lars Rick en Richard

  Eenmaal afgetrapt ging het gelijk op. Hier en daar wat kansjes voor HHC maar de eerste goal viel aan de andere kant. Na 10 minuten voetballen kwam de bal van de linker kant voor de goal en stuiterde gelukkig langs de verdediging en kwam voor de voeten van Jorn. Met een kleine mazzel belande hij in de goal. 1-0. Dit was tevens ook de rust stand. OZC 4 kon prima meevoetballen tegen de meer ervaren spelers van HHC 6.

   


  Bart-Jan ontsnapt.Klik op de foto voor meer....

  HHC kwam veel beter uit de rust dan OZC. Dit leidde ook tot de gelijkmaker. Deze kwam uit stand door slecht wegwerken van OZC.  Waardoor HHC door een kleine combinatie op doel kon schieten van randje 16. 1-1  OZC moest weer opzoek na de voorsprong. Dit ging moeizaam maar naar een snelle counter lukte het na 75 minuten voetballen wel. De bal werd vanuit een tegen aanval snel naar voren geschoten. Daan bewaarde het overzicht voor Noah die de bal knap inschoot. 2-1. Nog geen 5 minuten later werd het kunstje weer uitgevoerd. Wederom werd de bal vanuit achteruit over de HHC verdediging gespeeld. Milan lag op snelheid en kon de bal nog net over de keeper tikken. 3-1. De 3 punten leken veilig maar dat werd het helaas niet. Door een grote fout achterin van OZC kon de spits vlak voor tijd nog 1 op een komen. Deze fout werd ook afgestraft 3-2. Niet kort daarna waren de 90 minuten voorbij  en waren de eerste 3 punten binnen. Helaas net niet genoeg om door te bekeren.

   

  Uw verslaggever in duel. Klik op de foto voor meer....