• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 4 verliest van sterker HHC 5

  OZC 4 – HHC 5 2-4 8-9-2020


  Doordat de velden in Hardenberg afgekeurd waren op zaterdag 29 augustus kon er helaas niet gevoetbald worden. Al gauw werd poging 2 ingepland door de KNVB op dinsdag 8 september. Alles leek door te gaan tot dat er dinsdags voor de wedstrijd een belletje kwam uit Hardenberg dat er wederom niet gevoetbald kon worden. Om het tot poging 3 te laten komen vond HHC niet kunnen waardoor de vraag al snel kwam of er in Ommen een veld beschikbaar was. Zo gezegd zo gedaan hierdoor kon het bekerpotje toch afgerond worden.

  Jorn*
  Tim Joost Lars Wout Afwezig: Robin, Bart-Jan, Lars en Jochem
  Douwe Jorn* Joos Wissels: Rick, Thijmen**
  Jamir Rick* Chiron * = Speler ozc 2 ** = speler JCO J19-2

  Al snel werd duidelijk dat de 4de klasser HHC 5 over een prima elftal beschikt. Door veel onnodig balverlies en weinig samenspel kon OZC geen grip krijgen op het sterkere HHC. Dit resulteerde tot een snelle 0-1 achterstand. Het was voornamelijk tegenhouden om niet op een 0-2 achterstand te komen. Vlak voor rust wist HHC toch een manier om dat voor mekaar te krijgen door een prima aanval waardoor de ruststand op 0-2 stond.  Klik op de foto voor meer...

  De 2de helft begon OZC meteen goed. Na 2 minuten voetballen lag de bal achter de keeper van HHC door een prima afstand shot van Rick. 1-2. Vlak daarna had OZC de kans gekregen op aansluitingstreffer maar die bleef uit. In een counter die volgens de grensrechter van OZC en menig andere buitenspel was maar volgens de scheidsrechter uit Hardenberg niet maakte HHC de 1-3. De wedstrijd werd daarna min of meer beslist omdat ook de 1-4 viel. Voor de eer nog mocht Thijmen vlak voor het eindsignaal nog de 2-4 maken. Het eindsignaal klonk en de 3 verdiende bekerpunten gingen mee naar Hardenberg wat ook betekend dat OZC zich kan richten op de competitie.