• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 4 deelt de bekerpunten

  OZC 4 – Nieuwleusen 3 2-2 5-9-2020  Het eerste bekerpotje van het nieuwe voetbalseizoen stond weer gepland. De selectie is ten opzichte van vorig jaar bijna hetzelfde gebleven. Helaas moest Niels stoppen wegens een blessure en is Jorn naar het 2de. Hierdoor moest de staf de transfermarkt op, met succes want Robin Scheper is gecontracteerd waardoor er weer een jonge selectie op het wedstrijdformulier kan worden gezet.


  Nieuwe aanwinst Robin had het wel naar zijn zin. Klik op de foto voor meer...


  Jorn* Wissels: Robin
  Rick Joost Lars Wout Jochem
  Chiron Jorn* Douwe Joos
  Jamir Bart-Jan Lars Tim
  * = gastspeler ozc 2

  Het contract met onze trainer Joop is weer voor een jaar verlengd. Dit houdt in dat de selectie weer fris en fruitig voor de aftrap verscheen. Eenmaal begonnen aan de wedstrijd bleken zowel Nieuwleusen als OZC eerst te moeten wennen om weer een potje te voetballen, dit leverde in de eerste 30 minuten amper tot geen kansen op. Vlak voor rust lukte het toch Nieuwleusen op voorsprong te komen door een kluts momentje in de verdediging. 0-1 de ruststand.

  De 2de helft was voor OZC. Door meer strijd en samenspel te leveren was er meer balbezit. Door onnauwkeurigheid leverde dit weinig kansen op de gelijkmaker op. Tot 20 minuten voor het eindsignaal. Eerst lukte het Jochem door een prima aanval vanaf de zijkant de gelijkmaker te maken, daarna was het Robin die OZC op voorsprong schoot door wederom een prima aanval vanaf de zijkant.

  Dekselse Jochem juicht na de gelijkmaker. Klik op de foto voor meer... 

  De 3 punten leken in Ommen te blijven totdat 5 minuten voor het eindsignaal de concentratie even wegviel, hier profiteerde Nieuwleusen op en maakten de 2-2.