• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Ozc 3: #welovejoop

  Afgelopen donderdag heeft het derde voor het eerst in haar historie een training afgewerkt onder de bezielende leiding van Joop. De opkomst was donderdag dusdanig laag waardoor we concessies moesten doen. Het eerste wilde graag op kunstgras trainen, waardoor we samen met het vierde op een stuk grond van 30 bij 30 konden gaan trainen. Joop, inmiddels niet meer weg te denken bij het vierde, wilde graag de jongens van 3 bij hem aan het werk zien. Bipz was blij verrast toen hem ter ore kwam dat Joop de training zou verzorgen: “Geweldig! Ik ben fan van Joop, met name de meervoudsvorm. #welovejopen. We gaan hier zaterdag zeker profijt van hebben”.

  Bert Hoekman was ook geheel in zijn nopjes toen hij hoorde van Joop. Hij heeft naar eigen zeggen dan ook veel ervaring met Jopen. Hij ziet bijvoorbeeld in Joop Braakhekke zichzelf terug: Flamboyant, veel ervaring in de horeca en een echte liefhebber. Ook Jopen bier is iets waar Bert van houdt. De ongelovige Thomas is een werelds biertje, daarnaast is de mooie Nel IPA zeer krachtig van smaak. Voor nadere info kunt u terecht bij https://www.jopenbier.nl/shop/

  Schuurman was niet van de partij. ‘Ondanks dat ik in de afgelopen jaren veel in aanraking ben gekomen met jopen, zit die circuittraining van vorige week nog in mijn achterhoofd. Ik was bang dat Joop dit ook zou gaan doen en dat we pas zouden stoppen als iedereen minimaal een rondje succesvol volbracht had. Moet morgen immers gewoon weer werken’.


  Kom 's hier, keerltie. Heb ie 't weh goed dichte veur'n hals? Klik op de foto voor meer...


  Simon was als captain content met de training van Joop. Ook hij kon zich meer vinden in de meervoudsvorm: Jopen! Geven ze met twee jongens training vandaag dan? Al zoekend naar synoniemen van jopen kwam hij niet verder dan het volgende rijtje: pompoenen, klabatsers, tetters, melkzwammers, memme, jetsers, bonkers, pluspunten en natuurlijk de voorgevel. Bipz vulde nog aan: McMuffins met een mooie bos hout voor de deur.


  "kwam hij niet verder dan het volgende rijtje: pompoenen, klabatsers, tetters, melkzwammers, memme, jetsers, bonkers, pluspunten en natuurlijk de voorgevel." Klik op de foto voor meer bossen hout...

  De training heeft welgeteld 3 jongens op scherp gezet voor de wedstrijd: Bipz, Simon en Rossi. De rest kon niet trainen vanwege andere dingen: blessures, etentjes of kut weer. De zaterdag hetzelfde laken en pak: veel afzeggingen, waardoor we wederom een beroep moesten doen op andere elftallen. Tom is er maar weer druk mee geweest. Thijs, Olaf, Jorian en Cristian: ontzettend bedankt voor het meedoen.

  Tegenstander van vandaag Bruchterveld. Die kennen we nog van vorig jaar, waar we 6 punten tegen gehaald hebben. Moet natuurlijk geen probleem zijn na een training van Joop. Om een lang verhaal kort te maken: we hebben met 1-0 gewonnen door een doelpunt in de laatste minuut van niemand minder dan Bipz. Assist was van Bert Hoekman. Niet geheel toevallig de twee grootste fans van Jopen. De training van Joop heeft voor stabiliteit gezorgd en een lach op het gezicht van Rossi: eindelijk weer ‘back to basics’.

   
  Back to basics. Klik op de Joop voor meer...

  #welovejoop

  Volgende week Dos. Hebben we zin in!