• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 3 waarempel al vroeg uitgebekerd (2-3)

  Waar het seizoen 2018-2019 op het punt staat te beginnen mogen de mannen van OZC 3 eerst nog even de (waarschijnlijk) laatste wedstrijd in het bekerseizoen spelen. Doordat er een aantal mannen nog een verlate vakantie hebben gepland, waren we net niet compleet. Daarnaast waren ook een aantal personen te vinden bij het nieuwe en opkomende event van “de grootste kroeg van Nederland” De Vliegende Vrienden @Zwolle.
  Hot Daddy was afwezig omdat hij een belangrijke taak had te volbrengen bij de bruiloft van zijn broer. Jelmer en vrouw vanaf deze kant, Gefeliciteerd!!!
  Wij hopen dan ook zeer dat iedereen heeft genoten van zijn zaterdag.

   

 • Op vrijdag kreeg Kay door dat er eigenlijk geen aanvoerder aanwezig zou zijn dus trok hij zijn stoute schoenen aan en stuurde de aanvoerder/reserve aanvoerder een app-je met de vraag of hij de band om mocht. Dit werd beantwoord met een twijfelende JA. Met als tegenprestatie moest hij dan wel in de kleedkamer voor de wedstrijd de opstelling doorgeven. Dit deed Kay vol passie lezend vanaf zijn telefoon. Aangezien reserve aanvoerder tevens instemmende knikker er niet was nam Bas die taak verdienstelijk op zich. Waarvoor dank.

  De opstelling: Jack – Jannick – Tim – Bas –Chris– Ruben – John Roy – Kay – Veen – Bassie – Stefan.
  Wissels: Rossi – Frits – Bremmer  He's back! Klik op de foto voor meer...
  Waar Petter en Remon de leiding op zich namen nam Bremmer de vlag in de hand mee naar de zijkant.

  Voordat de wedstrijd begon waren er nog wat jongens die wel een geintje konden waarderen en deden een koude goudgele rakker in een bidon. Deze bidon was voorzien van een plakker zodat deze jongens deze bidon konden herkennen.
  Waar Veen het schuim op een gegeven moment op zijn schoenen zag komen dacht hij al dat er iets niet helemaal pluis was. Waarna Rossi later er even goed voor ging staan om een lekker grote slok te nemen werd dit alweer snel uitgespuugd. Dit allemaal werd met groot enthousiasme vanaf de bank bekeken.

  Vanuit een corner viel de 0-1. Iemand ging onder de bal door en er stonden 2 man vrij om de bal binnen te schieten. De speler bij de paal deed nog wel zijn ogen dicht en probeerde de bal nog tegen te houden, helaas. Na een goede actie van Veen langs de zijkant gaf hij de bal voor op Bassie, deze werd helaas voor Bassie tegengehouden waarna Veen de rebound binnen schoot 1-1.
  De 1-2 was wat knullig van OZC kant waarna een speler van ASC vrij kon binnenschieten. De 2-2 was daarentegen een mooie goal van Stefan. Aan de linkerkant liep hij zijn directe tegenstander voorbij waarna hij de keeper ook nog voorbij vloog en de bal in een leeg doel kon deponeren.  De 2-2 kwam van de voet van nieuwe aanwinst Stefan. Klik op de foto voor meer...
  In de rust werden 2 wissels toegepast. De eerste wissel was Rossi voor Bassie en de andere was Frits voor Chris.
  Chris kreeg tijdens de eerste helft last kreeg van zijn enkel. Dit kwam doordat hij op weg was naar het doel van ASC, toen hij in de 16 was kon hij de bal voorgeven met zijn linker been.
  Doordat hij deze niet of nauwelijks gebruikt gebeurde dit niet. Chris had wat moois in gedachten. De keeper van ASC stond volgens Chris niet helemaal goed opgesteld en hij wilde proberen de bal met zijn rechterbeen in de verre hoek te krullen.
  Helaas moest Chris eerst om zijn linker been heenlopen (dit zag er al niet heel soepel uit) en dan nog de perfecte krul proberen te maken. Helaas was de verdediger allang weer terug en tikte de bal voor de voeten van Chris weg. Deze had dat zo snel niet door en schopte vol tegen de tegenstander zijn voet aan, waarna Chris dus na de rust niet meer kon terugkeren. Bremmer bleef vlaggen aangezien hij iets last had.

  In de tweede helft viel de 2-3 nog. OZC probeerde nog wat druk te zetten en naar voren te gaan. Dit gaf nog wel een aantal kansen op de 3-3. Een hele mooie en knappe voorzet van Stefan kon helaas niet door Veen binnen geschoten worden. De knappe kopbal van Stefan en de kopbal van Rossi werden beide door de doelman tegengehouden.

  Het bekerseizoen van OZC 3 is dit seizoen ten einde. Waar vorig jaar de finale werd verloren is de poulefase dit jaar het eindstation. Nu op naar de competitie.


  Uw (immer relaxte) verslaggever van de week:

  Ruben Biemans