• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 3 - GRAMSBERGEN 3

   

  Even een terugblik op het afgelopen jaar in de 4e klasse. Toen we in de ogen van Gramsbergen onterecht kampioen werden. Ondanks dat ze 2x van ons hadden verloren. Maar vandaag weer een nieuwe kans om te laten zien dat we toch terecht kampioen werden!

  Nadat iedereen het verhaal te horen had gekregen van Jurgen en zijn nieuwe poema, gaf te kennen in de kleedkamer dat de 2e uit-de-kluiten-gewassen-huiskat ook er aan komt.

  Nadat we waren omgekleed en lekker warm waren geworden op een koude zaterdag stond de leidsman strak om half 3 klaar om af te fluiten.
  We hadden afgesproken gelijk vanaf het begin volle bak druk te zetten. Na een kleine 15 min werd het beloond, 1-0. Nog geen 10 min later stond ook 2-0 op het bord. Gramsbergen ging wat meer de lange bal hanteren. Zo was het 7 min voor de rust mooi 2-0 totdat de keeper er te makkelijk over dacht. Die speelde de spits recht in de voeten en deze miste niet 2-1.

  In de rust werd er verteld gewoon lekker blijven voetballen kansen komen van zelf.

  Zo gingen de heren van het derde weer lekker de wei in. Ozc bleef lekker voetballen en voor dat ze het wisten stond het al weer 3-1. Op eens sprong er een snelle rechts buiten op was de keeper te snel af en tekent voor de 4-1. Het leek ozc te makkelijk af te gaan dus er ging steeds meer man mee naar voren. Na een snelle counter van Gramsbergen stond er nog en spits vrij voor de 2e paal en kon hem rustig binnen tikken. Ozc liet de kopjes niet hangen en ging op zoek naar nog een treffer. Die was ook zo gevallen 5-2, 5 min voor het eindsignaal. De scheids vond het mooi geweest voor vandaag en floot af.
  Volgende week staat een topper op de kalender.Ozc 3 speelt thuis tegen de ongeslagen koploper, Vroomshoopse boys 3, gaan de boys dan eindelijk hun eerste punten laten liggen?