• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 3 – Den ham 3

  Zoals de Chinezen de parade van het 70 jaar bestaan van het communisme vierden op het Plein van de Hemelse vrede, deed OZC3 onder aanvoering van Siemsie Bangma de warming-up om Den Ham 3 op te kunnen rollen.

  Zoals in Rome aandacht is voor het recyclen door ALLEEN te kunnen reizen bij inlevering van lege flessen, werd de groene tas weer volgegooid door ditmaal onze rechtsBERT. Met daarin de bovenste laag gevuld met ovenheerlijke gehaktballen, echte FUET worst en kazen. Waarvoor dank, hulde!

  Zoals Lisanne de Witte de 400meter in Quatar loopt met een gemiddelde snelheid van 29 km/pu liep de Lange junior zich de looplijnen uit het lijf. Zoals Lisanne de binnenbaan op baan 2 moest nemen had de Lange junior zijn eigen loopbanen, onnavolgbaar. Zoals Lisanne niet het lef had om HELEMAAL leeg te gaan, had de lange junior dat wel.

  Zoals Diamont zich klaarmaakt in haar strakke broekje op baan 2 waren Nickie en Bram er klaar voor om eindelijk weer een keer in het lekker strakke maatje M-shirt te kunnen en te scoren.

  Zoals Kendricks en Lisek met hun polstokhoogspringstok met moeite een snelheid van 31, 4 km/pu weten te bereiken, heeft ons zeer gewaarde gastspeler Henri Otten hier weinig moeite mee.

  Zoals Lisek zijn stok insmeert met hars om het ultieme gevoel te bereiken op eenzame hoogtes, heeft Jack alleen zijn keeperhandschoenen nodig.

  Zoals Samual bij de vrouwen 200 semi final zichzelf klaarmaakt ook op baan 2, en het niet bepaald de race was voor Samuel, was Ruben op het middenveld heer en meester, en strooide met mooie passes.

  Zoals Bertens op sterke wijze gecontroleerd een overwinning behaalde naar de volgende ronde in Peking, deed Bipz dat wederom op het middenveld, met als hoogtepunt een bekeken schot int hoekie.

  Zoals de voormalig turnster Verona van de Leur in begin van deze eeuw furore als topturnster maakte en een hele rits aan medailles binnenhaalde en nu op de radio het verslag van het WK turnen zal doen, hadden wij Nick Zandman ex-speler van OVC 1 tussen de lijnen. Ondanks de wat matige trainingsarbeid, beschikt hij wel over een arbeidsethos van een werkpaard en trok ook hij deze overwinning over de lijn, hiervoor dank Nick! Saillant detail; Zandman heeft overigens (naar mijn vermoeden) niet gekozen voor een carrièreswitch tot webcamgirl of de porno-industrie.

  Zoals De Ligt bij Juventus tegen Leverkusen zich nog moet bewijzen, is Woesthuis de rots in de branding achterin, waar gestrooid wordt met mooie crosspasses.

  Zoals Dolberg moeilijk doet over de mysterieuze verdwijning van zijn 70.000 EURO horloge, waarbij de 18 jarige jeugdinternational Diaby-Fadiga ontslagen is, doet Bassie I niet moeilijk en deelt zijn shampoo-bus en komt tot scoren.

  Zoals Jan Smit glijdt op zijn favoriete afwasmerk, glijdt Veen tussen alle spelers van Den Ham door voor mooie assist en goals.

  Zoals Henk Poort met zijn imponerende optreden al meer dan een miljoen keer bekeken is met de versie van de klassieker Sound of Silence, weet onze leider met zijn klassieke leidersstijl tijdens zijn tussentijdse speeches altijd te raken.

  Zoals Badr Hari zich klaarmaakt voor een rentree tegen de ‘seven times GLORY heavyweight World Champion Kickboxing’, doet Rémon dat voor het ons DERDE, goed bezig Rémon!

  Zoals Nederland de Motorcross of Nations in Assen alleen kan winnen op een zeiknatte baan door de juiste materialen, voorbereidingen en vernuftigheden, kan alleen bij onze vereniging Adriaan dit evenaren.

  Zoals Ron Jeremy fameus was met zijn rechterhand, was bassie II dit weer met zijn stok aan de rechterkant.