• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 3 - Avereest VR1

  Avereest speelt goed uit. De bal gaat vanaf de zijkant naar het midden en Avereest krijgt de ruimte en de tijd en scoort de 0-1. Avereest krijgt daarna nog een paar kansen maar Ayla komt goed uit. Avereest veroverd de bal en scoort. De bal gaat over de keepster heen 0-2.

  Ayla word gewisseld voor Sanne. Sanne red een paar keer heel goed. Avereest krijgt een corner maar Sanne pakt de bal. Vrije trap voor Avereest. Goede vrije trap naar de spits. De bal word naar buiten getikt. En ze schieten de bal voor helaas 0-3.

  Angela word gewisseld voor Lynn. Lisa vlagt. Lara komt in het veld voor Jacolien. Manon verdedigd ☺goed. Lotte h komt in het veld voor Inge. Vrije trap Avereest. Speelster komt vrij en scoort 0-4.

  Dan schiet Avereest van ver in het goal voor de 0-5.

  2de helft

  Avereest krijgt een corner maar Sanne red goed. Er word goed verdedigd door ozc. Een speelster van Avereest kwam door het midden buiten de 16 werd er geschoten en gescoord 0-6.

  Lynn komt in het veld voor Monique. Weer een schot van afstand van Avereest maar Sanne redt goed. Inge komt in het veld voor Angela. Lynn dribbelt van ver en schiet op goal en scoort 1-6. Lotte schiet van afstand maar helaas redt de keepster hem.