• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 2 komt net iets te kort voor een punt

  Op een koude 10 oktober 2020 moest OZC 2 aantreden in Hardenberg tegen HHC 3.
  Trainer Wiljan Willems stuurde de volgende namen het veld in:

  Thijs; Tom, Arjen, Nout, Daan ( Jorian ) ; Nick, Tom, Julian ( Yannick ) ; Stefan ( Jelmar ) , Berjan ( Rick ) en Wilmer.

  Na het doordeweekse verlies tegen ASC had OZC wat recht te zetten en met die instelling begonnen we ook aan de wedstrijd. Het eerste halfuur ging gelijk op met kansen voor beide ploegen maar helaas werd er 10 minuten voor de rust als eerst gescoord door HHC en was de ruststand 1-0.

  De tweede helft kreeg OZC meer grip op de wedstrijd. Het spel speelde zich veelal af op de helft van HHC. De thuisploeg was echter zeer gevaarlijk op de counter met hun snelle voorhoedespelers en creƫerden zo nog wel wat gevaarlijke kansen. HHC kreeg uiteindelijk een cadeautje van de kant van OZC, een te korte terugspeelbal werd door de spits van de Hardenbergers opgepikt en binnen geschoten en toen was de stand 2-0.

  OZC liet het hoofd niet hangen en kwam met ongeveer 15 minuten te spelen terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jelmar.

  OZC deed er nog alles aan om met minimaal een punt naar huis te gaan maar daar door gaven we ook ruimtes weg achterin. Keeper Thijs hield ons meerdere malen in de wedstrijd door goede reddingen maar na wederom een goede counter werd het uiteindelijk toch 3-1 en was de wedstrijd gespeeld.

  Dit was tevens de uitslag. We hopen als de corona regels weer versoepeld worden weer op het veld te staan en een mooi resultaat neer te zetten.