• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 1 speelt gelijk tegen Kloosterhaar 1 (1-1)

  Zaterdag 8 september stond de bekerwedstrijd tussen Kloosterhaar en OZC op het programma. Kloosterhaar verloor haar eerste bekerwedstrijd nipt van vierdeklasser sc Lemele (1-0). Naast het bekerduel gaan de wegen twee maal kruisen, want Kloosterhaar is net als OZC ingedeeld in 3D. Kortom: een mooie graadmeting.

  DSC_0028.jpg
  OZC-trainer Martijn Berger begon met de volgende elf:
  Opstelling: Mark Bennemeer; Nick Runhart, Ramon Jonkers, Ramon Schuldink, Ruben Strating; Erwin Schuldink, Frank Jansen, Lars Dunnewind; Jesse de Lange, Niel Koggel, Marc Aalvink.

  OZC startte voortvarend en voerde de boventoon in de eerste helft, met als grootste hoogtepunt de 0-1 van Marc Aalvink. Na een goede aanval schoot Frank Jansen vanuit scoringspositie op de keeper, waarna Marc Aalvink de rebound in de goal kon ‘janken’.

  Na de rust één wissel: Marvin Veerman kwam in het veld voor de geblesseerde Niel Koggel. In minuut 56 een tegenvaller voor OZC: Kloosterhaar wist langszij te komen, een speler van Kloosterhaar faalde niet voor de neus van Mark Bennemeer. Na de tegenvaller pakte OZC het prima spel van de eerste helft weer op en wist verschillende mogelijkheden te creëren. Harm-Jan Tip, welke in het veld kwam voor Erwin Schuldink, schoot zelfs de 1-2 binnen, maar het doelpunt werd als buitenspel beoordeeld. De aan de linker kant opgestoomde Ruben Strating gaf Marvin Veerman een goede kans om alsnog de 1-2 binnen te schieten, maar ook deze mogelijkheid werd afgevlagd. Marc Aalvink kreeg in de slotminuten de kans op de 1-2 maar zag zijn schot over het doel verdwijnen.

  De 1-1 betekent dat OZC bovenaan staat in de bekerpoule met 4 punten en een doelsaldo van +3. De verassende nummer 2, en volgende tegenstander, Lemele staat op 4 punten met een doelsaldo van +1. Kortom: zaterdag 15 september staat er niet alleen een derby op het programma, ook een heuse topper in de bekerpoule. U bent van harte welkom om deze wedstrijd te bekijken op Sportpark Westbroek, waar de wedstrijd om 14.30 start.

  Door: Hermen Schuttert