• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • OZC 1 niet op tijd uit winterslaap

  Op zaterdag 25 januari werd de competitie in de 3e klasse oost weer hervat. Voor de geelhemden de taak om De Esch puntloos terug naar Oldenzaal te sturen. Met een aantal goede winterse oefenwedstrijden achter de rug ging men met een goed gevoel de strijd aan. De volgende 11 namen verschenen aan de aftrap.

  Bennemeer

  Runhart, Merjenburgh, R Schuldink (Koggel), Van Dorsten (Makkinga)

  Tip, Dunnewind (Veerman), Deuten

  Simons, De Groot, Van Rijn
  Het spel ging vanaf de 1e minuut op en neer. Een paar rappe aanvallers bij de gasten zorgden hier en daar voor gevaar en ook de thuisploeg kwam er een aantal keer goed uit. Toch bleek OZC niet bij tijds ontwaakt te zijn uit de winterslaap. Een counter van De Esch resulteerde in de 9e minuut uiteindelijk in de 0-1. De kanaries lieten zich echter niet van de wijs brengen en creƫerden vervolgens een aantal goede mogelijkheden. Waar OZC een aantal kansen onbenut liet was het in de 38e minuut De Esch die de marge verdubbelde. Een bittere bil zo vlak voor de thee. Toch werd voor de pauze de rug gerecht en was Simons na een snelle aanval het eindstation. Met vol goede moed ging men de 2e helft in. OZC kwam goed uit de startblokken en na een flitsende aanval mocht De Groot van dichtbij afdrukken. Het equipe van Berger was lange tijd de bovenliggende partij, maar dit werd helaas niet in doelpunten omgezet. Vervolgens kregen de Ommenaren dan ook de deksel op de neus. Wegens onoplettendheid bij een vrije bal kwam De Esch in de 88e minuut wederom op voorsprong. OZC probeerde met man en macht om in de laatste minuten nog iets af te dwingen, maar dit mocht niet baten. Een counter zorgde voor de definitieve genadeklap en OZC droop af. 2-4.

  Aan OZC de taak er volgende te staan in de uitwedstrijd tegen Kloosterhaar. Wij danken de supporters voor hun aanwezigheid en hopen uiteraard dat ze er volgende week weer zullen staan.