• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Onderzoek naar mogelijkheden fusie gaat nu van start.

  In juni is er een ledenraadpleging gehouden om de intentie tot een fusie verder te verkennen. De uitslag toont aan dat bij beide verenigingen veel draagvlak is om de mogelijkheden tot samengaan te onderzoeken.

  Inmiddels is de stuurgroep samengesteld, deze bestaat uit 5 personen. Gekozen is voor een onafhankelijke voorzitter, Jan Smit. Jan is oud-voorzitter van Heracles Almelo en momenteel voorzitter van de Raad van Commissarissen van de KNVB. Namens OVC'21 nemen Gerard Habers en Ronnie Huizing plaats in de stuurgroep en namens OZC zijn dit Bertus Heuver en Jan Warmelink. De stuurgroep komt vanaf aanstaande maandag 17 augustus maandelijks bij elkaar.

  De afgelopen weken hebben de leden van beide verenigingen de gelegenheid gehad om zich aan te melden om plaats te nemen in één van de werkgroepen. Uit de aanmeldingen zijn de werkgroepen samengesteld. De leden van de werkgroepen zijn uitgenodigd voor de aftrap op dinsdagavond 18 augustus. Tijdens deze avond wordt uitleg gegeven aan het proces, is er gelegenheid tot het stellen van vragen, kan er kennis gemaakt worden met de mede werkgroepleden en met deze leden kunnen vervolg afspraken worden gemaakt.

  Bestuur vv OZC