• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • ON VR2 - OZC VR2

  Volgeladen in de auto's met gastspelers Manon, Anja, Silvia, Tamar en Dionne naar Almelo toe. Wederom zijn wij als team ontzettend blij dat er deze keer weer zoveel personen bereid te zijn om met ons mee te doen.

  Vorige week hadden al over een ziekenboegje en daar kwam vandaag nog 1tje bij. Nog geen 5 minuten op veld, raakt Soet geblesseerd aan haar knie. Details laten we maar achterwege, maar einde wedstrijd was het. Jacolien kwam voor haar in het veld. Een goede kans voor OZC, dat begint bij het goed onderscheppen van Anja, zij speelt Sharon aan en zij zet Serena vrij voor de goal. Helaas gaat deze er niet in.

  Later volgt er een voorzet van Sharon, Angela kwam net een teenlengte te kort, waardoor de keeper bij de bal kon komen. OZC tikt leuk en blijft lekker combineren. Manon komt in het veld voor de moegestreden Angela. Even later volgt nog een wissel, Silvia komt in het veld voor Lois, die toch iets last heeft van haar kuiten. Lisa schiet op goal na een pass van Jacolien. Helaas belandt de bal in de handen van de keeper. Tegen de verwachting in is het ON dat scoort. Daarna is het OZC dat achteruit loopt en het spel speelt zich voornamelijk af op de helft van OZC.

  Door een verdedigingsfoutje word er een penalty gegeven aan ON, maar zo'n baas dat Sanne in het veld stond, was de penaltyneemster onder indruk en benut de penalty niet. Waardoor er hoop blijft voor OZC en het 0-1 blijft.

  Een goede samenwerking tussen Serena en Manon. Zo ook een moment dat Manon Serena vrij zet voor de goal. Zij gaat de actie aan en speelt de keepster uit. Helaas dacht ze dat ze iets meer tijd had en een speelster van ON kon haar schot pareren.
  Serena verovert de bal daarna nog maar helaas stond ze net iets te ver aan de buitenkant, waardoor het zijnet van de goal werd geraakt.

  Sharon probeert het nog van afstand maar helaas heeft de keepster de bal. Angela komt nog het veld in voor Jacolien die nog net iets teveel last heeft van haar enkel.

  In de 2e helft probeert OZC alles op alles te zetten om de aansluitingstreffer, zo een vrije trap na een overtreding op Tamar. Sharon staat achter de bal, maar helaas beland de bal in de handen van de keepster.

  Een aanval van ON, waar Sanne goed red en tot een corner wegwerkt. Daarna weer goed keeperswerk van Sanne. Na een snelle pingpongeffect voor het doel. Hierna volgt er een periode dat de combinaties goed worden opgezocht. Helaas worden de combinaties niet verzilverd.

  Halverwege word het steeds grimmiger op het veld. Vaak werd de scheid niet begrepen waarom deze man ingreep. Of zijn interpretatie was anders dan de menigte om hem heen. Helaas is niks anders dan op het moment accepteren.

  OZC blijft voetballen en de combinaties op zoeken. Maar het is ON met vrij goede kansen. Maar een pech voor hen, is dat Sanne als een beest staat te keepen. Een mooie aanval met een steekbal van Serena op Manon. Helaas gaat haar inzet naast. Tijdens een aanval van OZC wordt de bal met een arm beroerd in het strafschopgebied en de scheids geeft hiervoor een penalty. Helaas staat er een vloek op vandaag dat geen penalty's er in mogen want deze penalty ging er ook niet in. Helaas helaas.

  Na deze wedstrijd hebben de dames van OZC VR2 3 weken rust en dat is misschien net genoeg om de ziekenboeg kleiner te maken.

  De wedstrijden van 15 en 22 februari zijn vervallen omdat het team terug heeft getrokken.
  Dus er kan voluit voorbereid worden op carnaval...

  s ‘Avonds was het feest in de herberg, de befaamde karaoke dance party en gezien de foto's en filmpjes was het weer een memorabele avond tot errug laat of vroeg in de ochtend.