• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Keuze nieuwe kleding- en kleurlijn FC Ommen

  Nu de fusie tussen OVC ’21 en OZC een feit is en de verenigingen per 1 juli a.s. opgaan in de nieuwe vereniging FC Ommen moet er ook een nieuw tenue worden gekozen voor onze senioren (heren en dames) en jeugd en een nieuwe kleurlijn voor onze uitingen.

  Hierbij zijn 3 uitgangspunten gekozen:

  1. link leggen naar de historie van beide verenigingen;
  2. doorgaan/aanpassen tenue JCO;
  3. totaal iets nieuws.

  Voor het draagvlak binnen FC Ommen wordt in twee stemrondes de definitieve keuze door de leden bepaald.

  Er worden in de 1e stemronde 6 ontwerpen voorgelegd, waaruit een voorkeur kan worden aangegeven. De twee ontwerpen met de meeste stemmen gaan naar de 2e stemronde.

  In deze ronde zal een keus moeten worden gemaakt uit de 2 voorkeuren en wordt het definitieve tenue gekozen inclusief de kleurlijn.

  Eén van de tenues is duurder en de contributie zal met € 1,-- per kwartaal worden verhoogd, wanneer hiervoor wordt gekozen. Op het stemformulier is dit aangegeven.

  Voor de keepers zal een bijpassend tenue worden meegenomen evenals voor een aanvullende kledinglijn met trainingspakken, coachjassen e.d.

  In het eerste jaar krijgen uit kostenoverweging alleen de senioren een nieuw tenue. De jeugd zal nog minimaal één jaar in het huidige tenue van JCO blijven spelen.

  De twee stemrondes zullen plaats vinden op vrijdag 19 (1e stemronde) en vrijdag 26 maart (2e stemronde) van 10.00 uur tot 22.00 uur. 

  Jullie ontvangen vrijdag per e-mail, op het adres dat bij ons bekend is,  een link naar het stemformulier en één of meer unieke stemcodes van Online Stemtool.nl. Dit bedrijf verzorgt de digitale stemming voor ons.

  Indien jouw e-mailadres staat ingeschreven bij meerdere leden, bijv. voor 1 ouder en 2 kinderen, dan ontvang je dus één e-mailbericht met drie unieke stemcodes.

  Ik ben…. Gezinsleden Dan ontvang je
  lid en ik heb geen kinderen jonger dan 15 jaar (OZC) of 18 jaar (OVC ’21)  die lid zijn één e-mail met een unieke stemcode
  lid en ik heb kinderen jonger dan 15 jaar (OZC) of 18 jaar (OVC ’21) die ook lid zijn. één e-mail met code voor jezelf en 1 of meerdere codes voor elk kind dat via jouw e-mailadres is aangemeld.*
  geen lid en ik heb kinderen jonger dan 15 jaar (OZC) of 18  jaar (OVC ’21) die ook lid zijn. je ontvangt een e-mail met 1 of meer unieke codes voor elk kind dat via jouw e-mailadres is aangemeld.*

   * Het komt soms voor, dat kinderen uit een gezin in het ene geval via het e-mailadres van de vader en in het andere geval via het e-mailadres van de moeder zijn aangemeld. Dan ontvangt vader een e-mail met code(s) voor het kind of kinderen die via zijn e-mailadres staan ingeschreven en moeder voor de kinderen, die op haar adres zijn genoteerd.

  Met deze stemcode kun je éénmalig stemmen op het aangegeven tijdstip. Dit kan op een pc, laptop, tablet of smartphone.

  Let op het volgende:

  1. Het stemformulier werkt niet met Internet Explorer. Deze browser is sterk verouderd

  De volgende browsers ondersteunen de stemwebsite: Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera.

  1. Kijk ook in je Spam box, mocht je de e-mail niet in je in-box hebben ontvangen
  1. Wanneer je meerdere stemformulieren moet invullen, kun je, nadat je je eerste stem hebt uitgebracht, de tweede keer stemmen door:
  • terug te keren naar het ontvangen e-mailbericht en klik daar nogmaals op de link naar de stemwebsite en je komt bij een nieuw stemformulier of
  • twee keer te klikken in je browser links bovenin op het pijltje naar links (waarmee je een pagina terug kunt gaan), ook dan kom je bij een nieuw stemformulier
  1. Mocht het je niet lukken om te stemmen, vraag dan iemand in je omgeving om je even te helpen of gebruik de “HELP” knop onderaan het stemformulier.

  Alleen in uiterste noodgevallen kun je via e-mail contact opnemen met Henk van Elburg van 10.00 uur – 17.00 uur. Zijn e-mailadres is: hg.van.elburg@gmx.net.

  Beide besturen hechten veel waarde  aan de stem van hun leden en roepen de (jeugd)leden, ouders en wettelijk vertegenwoordigers dan ook op het stemformulier vooral in te vullen.

  Veel succes met jullie afweging en laat je stem niet verloren gaan!!!!!!

  Het bestuur