• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Informatie over het Coronavirus

  Beste OZC-er,

  Het corona-virus beheerst momenteel ons leven en sinds enkele weken is alles anders. Een onzeker en onbehaaglijk gevoel ervaren wij allemaal nu zoveel beperkingen aan de orde zijn.

  Op dinsdag 31 maart heeft de KNVB bekend gemaakt dat de competities in het amateurvoetbal dit seizoen niet meer hervat worden. Dit heeft ook op ons een behoorlijke impact. Ons voetbalhart doet zeer, maar gezondheid gaat voor alles.

  Het sportpark is volledig gesloten. Gebruik maken van de velden is hierdoor niet mogelijk en dit zal in ieder geval verlengd worden tot en met 28 april aanstaande.

  Het bestuur richt haar pijlen de komende periode op de essentièˆle zaken voor het huidige seizoen en gaan alvast vooruitkijken naar volgend seizoen. Vanuit het bestuur proberen wij digitaal met elkaar in contact te blijven. Wij willen vragen de overige commissies en leden binnen de vereniging dit ook te doen. Blijf met elkaar verbonden!

  Uiteraard beseffen wij ons ook dat veel van onze sponsoren en hun medewerkers geraakt worden in deze tijd. Wij wensen hen allemaal veel sterkte en wijsheid toe in deze economische zware tijd. Laten we zuinig zijn op elkaar!

  Voor OZC is het door het wegvallen van onder andere de kantine-inkomsten en de Komm Mit-toernooien ook een financieel spannende tijd. Het laatste wat wij willen is onze ambities temperen, maar we zullen hoe dan ook kijken wat wel en niet noodzakelijk is om te blijven doen en wat niet direct van invloed is op het wel of niet leveren van onze voetbalprestaties.

  Via de website houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze vereniging.

  Tot slot, blijf gezond, zorg goed voor elkaar en jezelf en graag tot ziens op sportpark Westbroek!

  Namens het bestuur van vv OZC

  Bertus Heuver

  Voorzitter