• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Fysiotherapie

  Iedere dinsdag- en donderdagavond houden Esther van Aalderen (dinsdag) en Edwin Reurink (donderdag) een sportspreekuur voor alle leden van OZC in de verzorgingsruimte van sportpark Westbroek.

  Op dinsdag- en donderdagavond tussen 18.30-19.00 uur en 20.00-20.30 uur houden Esther van Aalderen, sport- en manueelfysiotherapeute (dinsdag) en Edwin Reurink, manueel therapeut (donderdag) een sportspreekuur voor alle leden van OZC in de verzorgingsruimte van sportpark Westbroek.

  Tijdens het sportspreekuur voert de fysiotherapeut(e) een kosteloze screening uit van uw lichamelijke klachten. Naar aanleiding van deze screening kunnen adviezen worden gegeven en/of kan er direct en gericht een afspraak voor een fysiotherapeutische behandeling binnen ons centrum worden ingepland. De behandelingen komen volledig voor vergoeding in aanmerking indien men aanvullend is verzekerd voor fysiotherapie. Voor kinderen onder de 18 jaar worden de behandelingen altijd vergoed.

  Tussen 19.30 uur en 20.00 uur zijn wij op deze avonden aanwezig bij het eerste elftal.

  Fysiotherapie de Carrousel, in de persoon van Marc Boertien, zal tijdens wedstrijden van OZC 1 de sportverzorging op zich nemen. Indien men voor wedstrijddagen gebruik wenst te maken van sportverzorging, kan men uiterlijk vrijdag telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer: 0529-451853 (Fysiotherapie de Carrousel).