• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • De voetbal.nl app voor alle leden!!!!

  Doe iedereen bij OZC (en jezelf) een plezier en download de voetbal.nl app nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij OZC bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over de team(s) (programma, uitslagen, standen), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten en nieuwsberichten.

  Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en auto indeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er zich binnen je team en OVC ’21, JCO en OZC afspeelt.
  Als je de voetbal.nl app installeert zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij OZC in de ledenadministratie bekend bent.
  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij OZC?
  Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van de verenigingen ontvangt is het adres waarmee je bekend bent. Stuur anders een mail naar de ledenadministratie van OZC om jouw emailadres te controleren.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij OZC bekend bent.

  3. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Heb je meerdere kinderen die bij JCO voetballen (en dus bij OVC ’21 of OZC?)
  Heb je meerdere kinderen bij OVC ’21 of OZC en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van OVC ’21 of OZC? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

  Het gemak van de voetbalapp
  Via deze app krijg je relevante informatie over je eigen team(s), programma, uitslagen, standen, voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen, bijeenkomsten en nieuwsberichten.
  Met name voor teamleiders is het gemakkelijk wanneer alle teamleden de app gebruiken. Binnen je team kun je o.a. zaken als aanwezigheid en auto indeling met elkaar delen, afgelastingen en ander voetbal gerelateerde berichten doorgeven.

  Tip en oproep
  Je kunt jezelf in principe dus helemaal afschermen. Maar wij stellen toch voor dat je in iedere geval je naam zichtbaar maakt. Dit heeft als voordelen:
  Je teamleider kan via de app bijvoorbeeld heel snel zien wie er wel/niet beschikbaar zijn voor een wedstrijd of wie er/wel niet op de training komen of met een teamuitje meegaan.
  Hij/zij ziet dan een overzicht met teamspelers in plaats van een lijst waarin bij de helft van de aanmeldingen "Afgeschermd" staat i.p.v. de naam van de afgemelde spelers.
  Een wanhopige leider van een ander team kan jou bovendien via de app gemakkelijk vinden wanneer hij op vrijdagavond op zoek is naar spelers die willen invallen in zijn team, wanneer hij ontdekt dat hij te weinig spelers heeft.
  En familieleden, vrienden en bewonderaars die niet meer precies weten in welk team je speelt kunnen via jouw naam terugvinden in welk team je speelt en of dat team zaterdag of zondag moet voetballen en zo ja, waar en wanneer.

  Privacy
  Uiteraard voldoet de app aan de nieuwe privacy-richtlijnen. Je bent er zelf de baas over hoe je als lid van de KNVB verschijnt in de voetbal.nl app, maar ook op de website in de teampagina.
  Bij je KNVB account kun je voor Voetbal.nl instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van Voetbal.nl. Dit kun je direct na het inloggen via de Voetbal.nl app doen of (later) binnen de Voetbal.nl app via het menu Instellingen > Mijn persoonsgegevens. Om het via de Voetbal.nl website aan te kunnen passen klik je bij jouw profiel op Instellingen. Je hebt de volgende mogelijkheden:

  • Normaal: naam en foto zijn zichtbaar (dit heeft onze voorkeur)
  • Beperkt: naam is zichtbaar
  • Afgeschermd: naam en foto zijn niet zichtbaar

  Hoe dit werkt, kun je lezen in het artikel Zichtbaarheid Voetbal.nl (app & website) / KNVB Wedstrijdzaken app

  Instructievideo's


   * Push-berichten versturen ?? hoe doe je dit?

     o Vanuit Sportlink Club

     o Vanuit de app (Voetbal.nl)

     * Privacy-gegevens in de app

     * Gebruik app door jou als teamleider 

  Dus raadpleeg voor verdere instructie de websites van OVC ’21, JCO en OZC

  Voor vragen kunnen jullie terecht bij de webredactie OVC ’21, OZC, JCO:
  Bram Hoving
  Henk van Elburg
  Jan Pelman
  Niek Kleinheerenbrink
  Jan Warmelink
  Gerrit Marsman