• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • De nieuwe wedstrijdshirts van Palmexpert leveren helaas niet de 3 punten op

  OZC 4 – SVV 3                29-09                   2-2

  Voor OZC 4 stond er weer een nieuwe tegenstander op papier namelijk SVV Sibculo 3. Over nieuw gesproken. Het was ook de dag dat  OZC 4  de nieuwe prachtige geel zwarte Palmexpert wedstrijdshirts  kregen overhandigd. Natuurlijk werden er foto’s gemaakt en werd er een bloemetje aan de sponsor overhandigd.  Nogmaals namens OZC4 Palmexpert Bedankt!

   

   

 •                           Rick
  Rik         Joos       Joost     Robin
           Ramon    Jorn    Noah 
           Stefan  Bart-Jan  Milan

  Afwezig: Lars
  Wissels: Bjorn, Jamir (beide gastspelers JCO J19-2) en Jorian.

  Voorgaand werden de spelers al gewaarschuwd dat SVV een fysieke tegenstander zou zijn. Dit bleek naar 15 minuten voetballen ook het geval. Zelfs kwamen de gasten ook op voorsprong door een keurige vrije trap. 0-1. Niet kort daarna deed OZC meteen wat terug. Vanuit een prima corner kopte Joos raak. 1-1. Na vele fysieke contacten en soms kleine opstootjes was de ruststand 1-1.

   


  Milan ontsnapt op links. Klik op de foto voor meer...

  De 2de was een stuk minder fysiek dan de 1ste helft. Maar toch kwamen de gasten wederom op voorsprong. Door rommelig uitverdedigen bij corner van SVV belande de bal alsnog voor de voeten van een speler van SVV en hij kon makkelijk raakschieten 1-2. OZC rechte wederom de rug door terug te komen. Het voetbal was soms niet helemaal perfect maar door een goede actie van Milan belande de bal alsnog in het doel. 2-2. 

   


  Uw vaste verslaggever Jorn Martens. Klik op de foto voor meer...