• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • De mogelijkheden
  Hieronder vindt u in het kort de mogelijkheden om als sponsor van vv OZC de vereniging te steunen. Bekijk ook de uitgebreide brochure over dit onderwerp.

  Bordsponsoring
  OZC heeft op sportpark Westbroek een eigen hoofdveld én tribune. Voor u als bedrijf een ideale mogelijkheid om de naamsbekendheid te vergroten. Hiervoor biedt voetbalvereniging OZC u twee soorten reclameborden aan:

  1. Reclamebord ‘standaard’ 305x65 cm
  2. Reclamebord ‘groot’ 400x90 cm

  Zelfs is het mogelijk dat u uw bedrijf presenteert achter het doel op een groot doek. Wat hiervan de mogelijkheden zijn vertelt de sponsorcommissie u graag.

  Kledingsponsoring
  Op het gebied van kledingsponsoring is bij OZC veel mogelijk. Naast voetbalshirts voor zowel jeugd- als seniorenteams kunt u ook poloshirts of polosweaters sponsoren. Sinds een aantal jaren werkt OZC met een leaseplan. Voor u als potentiële sponsor is dit gunstig. In de meeste gevallen, uitgezonderd van de senioren selectie-elftallen, betekent dit, dat u enkel een vast bedrag per jaar aan de club betaald. U betaalt als sponsor dus niet de shirts, dit doen de leden zelf. Hiervoor betalen zij elke maand een klein bedrag bovenop de contributie. In ruil hiervoor krijgen ze een shirt, broekje en kousen van de club.

  Wedstrijdbalsponsoring
  Elke thuiswedstrijd speelt het eerste elftal van OZC met een gesponsorde bal. Uw naam wordt voor aanvang van de wedstrijd omgeroepen en verschijnt in het programmaboekje.

  Kleedkamersponsoring
  Voetbalvereniging OZC gaat met haar tijd mee. Dat betekent dat OZC creatief nadenkt over de sponsormogelijkheden binnen de club. Wat te denken van kleedkamersponsoring. Gemiddeld bezoeken ruim tien teams per week een kleedkamer. Uw naam verbinden aan één van deze kleedkamers? Dat kan, neem gerust contact op met de sponsorcommissie om te praten over de mogelijkheden. De kosten zullen u reuze meevallen.

  Sponsoring website
  Met ruim 20.000 bezoekers per maand mag gerust worden gesteld dat www.vvozc.nl een populair medium is van OZC. Uw bedrijf kan hiervan profiteren. Heeft u een leuke aanbieding of actie, gebruik een banner en het aantal hits op uw eigen website zal u verbazen. Als je het hebt over een win-win situatie, dan is dit er zeker één.