• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Dat was hem weer. Zaterdag draaiden we op aanvraag van EP in deze super mooie winkel. De mannen hadden het echt perfect voor elkaar.
  Freddy was onze pupil. Deze beeldschone 'dame' zorgde in menig huiskamer voor het nodige vermaak.

  Bert lulde zoals vanouds alles weer aan elkaar. De prijzen van allemaal lokale ondernemers in Ommen werden verloot en zo werkten we langzaam toe naar de hoofdprijs. De wasmachine!

  Vlak voordat het nummertje viel draaiden we de camera weg en gingen we direct op weg naar de winnaar van deze avond. Naar rechts, naar links, toch Altveer? Toch de brug over? Nee, allemaal niet. Uiteindelijk kwamen we midden in de weilanden terecht bij Thijs Kremer. Hij won de wasmachine. Thijs had maar 3 loten gekocht en pakte dus met 6 euro een wasmachine ter waarde van 600 euro!

  6 juni gaan we het laatste rad draaien van dit seizoen. We hebben wat plannen open staan, maar hebben dan wel goedkeuring nodig van een aantal mensen. Uiteraard hebben we ook keihard de hulp nodig van sponsoren. We proberen aan iedereen te denken, maar misschien slaan we toch onbedoeld iemand over.

  Wil je dus mee doen met een prijs voor ons online rad? Meld je even via een persoonlijk bericht op onze Insta. Wij maken er dan weer een groot feest van! Tot de 6e!