• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Met ingang van het seizoen 2019/2020 is Wiljan Willems de nieuwe opleidingstrainer van ons tweede elftal. Willems is woonachtig in Hardenberg en is geen onbekende binnen onze vereniging. Vanaf 2014 was hij drie jaar lang trainer van OZC A1.

  Het opleiden en beter maken van talentvolle jonge spelers wordt één van de speerpunten van zijn nieuwe functie. Om die reden krijgt hij in de komende tweede seizoenshelft al een rol bij het beloftenteam in de Beltona Beloftencompetitie. Op die manier heeft Willems tijd en ruimte om jonge spelers alvast aan het werk te zien en te scouten.
  Met de aanstelling van Willems willen bestuur en Technische Commissie een stap zetten om van het Tweede een echt opleidingsteam te maken. Met als doel talentvolle spelers door te laten groeien naar het vlaggenschip. De ervaring en kundigheid die Willems hierbij meeneemt, worden gezien als meerwaarde voor onze vereniging.
  Clubs waar Willems eerder werkzaam was als jeugdtrainer of opleidingstrainer zijn HHC (meerdere malen en bij verschillende elftallen), TVC’28 en DOS’37.

  Wiljan Willems is in bezit van TC3, Jeugdvoetbalspelleider en Voetbalconditietrainer.

  We heten Wiljan van harte welkom bij OZC en wensen hem veel succes toe binnen onze verenging.