• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • Op zaterdag 4 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Vele leden, vrijwilligers, sponsoren en andere genodigden waren deze middag aanwezig.

   

  Willem van Wijngaarden opende de receptie met de nieuwjaarstoespraak, met daarin onder andere een terugblik op 2019 en een vooruitblik op 2020. Tevens nam Willem van Wijngaarden vanmiddag afscheid van OZC, na 10 jaar voorzitter te zijn geweest. Bertus Heuver neemt zijn taken over. Willem krijgt uit handen van Bertus Heuver als dank voor zijn inzet een OZC shirt overhandigd met op de voorzijde een voorzittershamer.

   

   

  De aanwezigen waren er getuige van dat Albert Schoemaker gehuldigd werd als "Lid van verdienste". Hij ontving het bijbehorende oorkonde en een bos bloemen. Albert is toch wel dé man achter het reilen en zeilen in de kantine. Al vele jaren op zaterdag van 's ochtends vroeg tot laat in de avond aanwezig om alles vlot te laten verlopen.

   

  Deze onderscheiding is dan ook meer dan verdiend!

   

   

   

   

  Hierna werd overgegaan tot het huldigen van een de jubilarissen.

   

   • Ruben Biemans, Nicky van Rijn en Mike Schonewille werden gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap.

   

   

  • Herman Blikman, Henk Goudbeek, Arjan de Boer en Zwanet Weteringe werden gehuldigd omdat ze maar liefst 40 jaar lid van zijn OZC.

   

  Allen ontvangen ze een jubileumspeldje en een bos bloemen.

   

  Na het officiële gedeelte werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje.