• Voetbal Vereniging OZC

  Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
  Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

 • 10e Uitbuik toernooi een groot succes

  Wat ooit begon als geintje is uitgegroeid tot een succesvol gezellige samen zijn. De sportieve aftrap van het nieuwe jaar. Dit jaar maar liefst de 10e editie. De toernooi organisatie had er weer een fraai programma van gemaakt. In verband met een nieuwe kleine spruit Woesthuis, was hoofd spelregels helaas verhinderd. Voor de overige leden van de commissie de schone taak om ook voor deze editie weer nieuwe spelregels vast te stellen.  

  Om half één opende Marcel officieel het toernooi. De nieuwe spelregels werden bekend gemaakt, de jokers uitgedeeld en uiteraard kreeg iedereen weer een tegoedbon voor lekkere bitterballen. Deze feesteditie deden er maar liefst 16 teams mee. Nog nooit was het toernooi zo groot. Dit jaar deden de Meisjes A voor de eerste keer mee. Helemaal top. Daarnaast deed er ook een afvaardiging van het eerste mee. Eerst zelf een wedstrijd spelen en dan snel aansluiten bij uitbuik toernooi. Prachtig.

  Na de loting begonnen om één uur de wedstrijden. In maar liefst vier poules werden de wedstrijden gespeeld. In de kwartfinales zag we terug. Dames 1, dames 2, A1, A3, OZC 2, OZC 3, OZC 4, OZC 7.

  In de halve finales was het Dames 1 tegen OZC A1 en OZC 4 tegen OZC 3.

  In de finale waren OZC 4 en OZC A1 aan elkaar gewaagd. De spannende wedstrijd eindigde in 0-0. OZC A1 mocht (moest) nog even met de dobbelsteen gooien en bezorgde OZC 4 het kampioenschap. Een terechte winnaar. Goed om te benoemen dat de 13 jarige TIM een prima wedstrijd floot. Tim bedankt.  

  Na afloop was er voor iedereen gratis brood met soep. Namens iedereen wordt het personeel van de kantine weer bedankt voor alle voorbereidingen en de vele liters bier die zijn uitgeschonken. Om het  helemaal af te maken zorgde Erik Witteveen tot sluiting voor een muzikaal feest. De 10e editie was een weer een groot succes.