OZC 4 wint gemakkelijk van Bergentheim 3 (5-2)

OZC 4 – Bergentheim 3                24-11-2018                        5-2

             Wim (gastspeler OZC 2)
Rik  Joost Jorian  Ramon
   Joos  Jorn  Noah
 Wout  Bart-Jan  Milan

Wissels: Robin, Lars, Rick en Jamir (gastspeler JCO 19-2)

Om aansluiting te krijgen met de top van de competitie moest er gewonnen worden van Bergentheim 3. Na een goede reeks wedstrijden begon OZC ook vol vertrouwen aan deze wedstrijd.

 

Foto's (eventueel) downloaden...

Tegen de verhouding in kwam Bergentheim halve wege de 1ste helft op voorsprong. Klein foutje achterin leidde tot tegengoal. OZC was beter, beloonde zich helaas niet tot de gelijkmaker naar een aantal gemiste kansen waardoor de ruststand 0-1 was.

OZC was meteen weer dominerend aan het begin van de 2de helft. Bergentheim begon zeer slecht aan de 2de helft wat OZC meteen afstrafte met 2 doelpunten. Door een corner waar de bal voor  voeten van Milan kwam. 1-1.  En niet veel later de 2-1 door een mooi schot van Bart-Jan. Helaas bracht OZC Bergentheim weer in de wedstrijd door een grote fout achterin. 2-2. Het vertrouwen was er gelukkig nog en OZC bleef weer domineren. Dit beloonde uiteindelijk ook nog in een aantal doelpunten vlak voor tijd. Door goed druk te zetten op de verdediging van Bergentheim kwam Wout in een gemakkelijke  scoringskans. Hij benutte deze kans ook. 3-2.  Bart-Jan die wederom keurig raak schoot maakte de 4-2 en Jorn maakte er uiteindelijk door kopbal nog 5-2 van. Waardoor OZC goede zaken heeft gedaan en zo aansluiting kan krijgen op de top van de competitie.

 

Door: Eric Jaspers
28 november 2018