8e blijft winnen (10-1)

Lekker ballen

OZC 8 – Bergentheim 6
Zaterdag 3 november 2018

OZC 8 spaart Bergentheim 6

Na vorige week een nipte overwinning te hebben behaald op Gramsbergen stond vandaag Bergentheim op het programma.
Gezien onze brede maar ook sterke selectie waarbij de onderlinge concurrentie groot is werden er een aantal spelers met hogere elftallen meegestuurd om toch de rust te bewaken en iedereen wat speelminuten te gunnen.
Onze leiders waren het niet ontgaan dat onze Henk lekker had getraind en nadat Henk de kleedkamer op slot had gedaan in de basis kon starten. Terecht want degene die traint moet spelen! Wim zijn “steunzolen” waren ook binnen en zat dus weer bij de groep, top! En ook voor de spelers die om wat voor reden dan ook niet elke zaterdag aanwezig kunnen zijn was dit een heerlijke tegenstander om weer eens lekker tegen te voetballen, we zijn immers het 8e ….
Met veel enthousiasme begon Bergentheim aan de wedstrijd maar maakte al gauw kennis met onze sluwe en snelle Hendry en onze spelmaker Patrick die het balletje in de eerste helft meerdere malen in het netje van Bergentheim legde, dit uiteraard dankzij hun medespelers die Hendry en Patrick op de juiste momenten wisten te vinden, in de eerste helft werd er dan ook met vlagen leuk gevoetbald waardoor wij met 6-0 richting de thee konden gaan.
In de tweede helft maar een paar omzettingen gedaan met de mannen die wat pijntjes hadden, zo werden Nico, Gerlof, Tom en Otto naar de kant gehaald om ze rust wat te gunnen.
Wim, Arne, John en Marco waren de vervangers die mochten aantreden voor de tweede helft.
Bergentheim begon de tweede helft stormachtig maar kakte uiteindelijk toch weer in tot op een paar spaarzame momenten na wat ze uiteindelijk nog een makkelijk toegekende penalty opleverde van de scheidsrechter die enige sympathie voor de tegenstander toonde op het moment dat Tibben op zijn Tibbens de tegenstander wederom de “baas” was. Overigens had de scheids de wedstrijd volledig onder controle en floot op één momentje na foutloos!
Uiteindelijk hebben we bij 10-1 de kantine maar opgezocht zodat de mannen die naar het Oktober fest zijn gegaan zich hier rustig op konden voorbereiden.
Overzicht van de doelpunten makers deze dag waren:
Patrick 4x
Hendry 3 x
Marco 2x
Martin 1 x

Volgende week zaterdag vrij en dan 17 november uit naar HHC 12!

Marco Simons

Door: Henk Kamphuis
6 november 2018