7e wint 1e competitiewedstrijd (1-3)

Slechte wedstrijden moeten ook gewonnen worden.

Na de matige bekerwedstrijden vandaag de start van hetgeen waar het allemaal om te doen is: "De competitie". Over 22 wedstrijden waarschijnlijk ook dit verslag in het plakboek van "De weg naar het kampioenschap".

 

Aangezien Wouter nog nooit heeft verloren van Dalfsen, weten de wat langer 7e spelers zijnde jongens wel beter. Niets krijgen we kado dus ook vandaag niet de zege tegen deze niet zo heel goede ploeg.

 

Al na 1 minuut is duidelijk dat we vandaag absoluut geen punten mogen laten liggen. De voorsprong laat echter lang op zich wachten. Wel ruim een half uur totdat Hendry Otten nu wel een keer raakschiet. Omdat we eigenlijk niets weggeven maar vanaf de middenlijn ook niet erg dwingend zijn, kan de uitslag nog alle kanten op. De 0-1 ruststand was dan ook erg teleurstellend.

 

Na de rust scoren we al snel de 0-2. Ditkeer niet Hendry maar de man die hier nog nooit heeft verloren: Wouter. De 2e helft als gelegenheidslaatsteman mee opgekomen bij een corner knalt een afzwaaiende bal gewoon goed binnen. De verwachting was nu dat we zouden uitlopen naar een nulletje of 6 maar dat gebeurde niet. We maakten het zelfs nog spannend toen bij een tegencorner in de 80e minuut Wouter zijn man binnen liet koppen voor de aansluitingstreffer.  De herinnering aan 2 jaar geleden toen we hier 0-3 voor stonden en op 3-3 eindigden, kwam weer boven. Een aantal jongens van nu waren er toen niet bij. 1 daarvan is Hendry otten en hij voelde niet die angst en nam die bij de gelouterde spelers weg door toch nog de 1-3 te maken.

 

Punten meegenomen en de wedstrijd maar snel vergeten.

Door: Wim Scholman

Door: Wim Scholman
8 oktober 2017