7e wint 1e bekerwedstrijd (4-10)

Met een nieuw team naar de 1e winst

Op een zonnige zaterdag lekker ballen in Nieuwleusen met OZC 7 3.0. Met de nieuwe spelers Otten (Hendry + Martin), Wouter Ningbers, Michiel Tibben, Nico Damman, RickJan de Groot en Tom Zwinselman  (langdurig geblesseerd) de eerste ontspannende wedstrijd in jaren voor leider Rick en zijn eveneens nieuwe medeleider Lars Zandman.  Zoveel eigen spelers beschikbaar is in jaren niet meer gebeurd. De meeste nieuwe gezichten zijn wel te zien in het OZC-voetbalplaatjesboek uit 2011. De andere niet zichtbare dan wel in het OVC-voetbalplaatjesboek uit 2011.

Op het moment van verlaggeving van deze wedstrijd is al bekend dat de uitslag is geseponeerd. Omdat N'leusen bij een volgende wedstrijd niet op kwam dagen, werden zij uit onze bekerpoule gehaald en dus verviel deze match.

 

Jammer want we wonnen hem met 4-10. Doelpunten van Hendry Otten ( 4 keer), Slikkie (3 keer), Marco, Otto en Martin. De ene nog mooier dan de andere en ook het latjeschieten van Slikkie was een genot om naar te kijken. In de rust lekkere ranja langs het USV-veld. Feestelijke activiteiten op het terrein van SV Nieuwleusen waardoor wij uitweken naar buurvereniging USV. Slikkie toonde gelijk respect voor onze verzorger Hendik van tKnaal door te bedanken voor die lekkere ranja in de rust. Punt van verbetring is de 4 tegengoals verminderen en de laksheid in de afwerking. Nog 2 bekerwedstrijden om hieraan te werken op weg naar de competitie. Verder de vraag hoe Wouter zich dit seizoen staande houdt. Zichzelf met veel tromgeroffel binnengeluid, maar na zijn invalbeurt alweer na een paar minuten naar de kant voor zijn liesje. De eerste dit seizoen met deze geplaagde sexsblessure. En maar beweren nog nooit van Nieuwleusen te hebben verloren. Vandaag dus ook weer niet in die 10 minuten. En maar zeuren over het verslag. Hoopte eigenlijk dat hij de nieuwe verslaggever zou worden, maar nee hoor.

Door: Wim Scholman

Door: Wim Scholman
8 oktober 2017