Vrouwen Twee verliest door rumoer! (2-1)

De winter is coming... De eerste dag dat de kou voelbaar is met een potje voetbal. De leggings en thermoshirts werden weer uit de kast gehaald en de dikke jassen van zolder, want het was vandaag wel weer nodig. Op een grasveld dat bezaaid was met wit zand mochten de dames aantreden tegen Gramshill.

OZC zet in het begin de toon en je ziet dat Gramsbergen het er moeilijk mee heeft. Pascal die terug komt van een polsblessure mocht weer met ons mee en creëerde meteen een kans.  Helaas belandt de bal in de handen van de keepster. Ozc voetbalt lekker en heeft een klein veldoverwicht. Zo komen er kleine kansjes voor OZC.

Gramsbergen komt ook langzamerhand in het spel en zo volgt er een corner voor de thuisclub. Helaas werd de keepster van OZC in haar 5 meter gebied in haar gezicht geraakt, waardoor een doelpunt valt voor Gramsbergen. Als de scheidsrechter karakter had getoond en de reglementen had doorgenomen had deze beste jongeman de keeper in bescherming moeten nemen en dit doelpunt moeten afkeuren. Maar helaas durfde de man dit niet te doen en zijn argument was ook dat hij het incident niet had kunnen waarnemen en of dit voor of na het doelpunt had plaatsgevonden. Veel verontwaardiging aan OZC kant, hoe deze man deze beslissing kon nemen.

Ozc zit niet bij de pakken neer en zoekt naar de aansluitingstreffer. Sharon, Pascal en Sanne krijgen ook de kansen hiervoor. Helaas stonden ze nog niet op scherp of de keepster stond goed in de weg.

Helaas volgt hierna een knullig incidentje en kijkt OZC tegen een 2-0 achterstand aan. Ozc blijft voor elke bal knokken. Een corner voor OZC, Lois die nog net met haar teen de bal kon beroeren, helaas zat er weinig kracht achter en belandde de bal in de handen van de keepster.

De 2e helft word door de leidende man in het veld rumoeriger maar OZC probeert voetballend aan de stand te werken. Zo word een fout van Gramsbergen achterin genadeloos afgestraft door Pascal en OZC krijgt hierdoor nog hoop om nog een punt hieruit te halen. Complimenten voor de meiden dat ze zich niet laten kisten door aparte beslissingen en de kopjes niet laten hangen en door bleven voetballen en daardoor vaak wel door goed positiespel Gramsbergen wegspeelden.

Helaas zat er niet meer in dan dat ene doelpunt en mochten de dames van OZC puntloos terugreizen naar Ommen, helaas onterecht.
Halverwege de week (voordeel als je zo laat het verslag nog moet schrijven) kwam er een melding dat de wedstrijd van aankomende zaterdag 1 december helaas niet doorgaat. Dus de wedstrijd tegen Daarle laat nog even op zich wachten.
8 december spelen we alweer onze laatste competitiewedstrijd en mogen we daarna lekker genieten van de feestdagen. Gelukkig gaat de reis niet zo ver en om 12.30 uur trappen wij af in Hellendoorn.

Door: Soe Tjoe Ho

Door: Soe Tjoe Ho
29 november 2018