Vrouwen 2 deelt punten met buurvrouwen uit Den Ham. (1-1)

27 oktober 2018, de dag dat Natalie Withaar niet alleen maar Withaar gaat heten. De dag dat zij het ja woord gaat geven aan Rik en de eerste dag als Plaggenmarsch-Withaar door het leven gaat. Ook een zeer goede reden om afwezig te zijn. Wat ook betekend dat wij als team een feestje hebben en waar een feestje is, zijn wij zeker aanwezig! Maar ja dit verslag is geen verslag over de bruiloft van Natalie en Rik, alhoewel wel even vermeld mag worden dat het bruidspaar schitterend uit zagen.

 

Klik hier om de foto's te bekijken en/of te downloaden

Vandaag mogen wij Pascal en Silvia verwelkomen als gastspeler, ook leuk om te vermelden dat Linda H haar eerste minuten zal maken na een herstelperiode van een 9 maanden bollebuikblessure. Leuk weetje aangezien aanstaande zaterdag oktoberfest weer gepland staat, de lederhoses en dirndls mogen uit de kast gehaald worden. Ook hebben we deze dag nog meer nieuwtjes mogen verwerken. Jeuheu! Nog meer OZC-baby's!

Natalie viert feest, baby nieuws, afscheid van Daniëlle en de rest mag dus het veld op. Den Ham op de programma, de hekkensluiter van de kelderklasse met 0 punten, onze taak om die 0 te houden en 3 punten in ommen te houden. Helaas werd er roet in het spel gegooid ook wel een beetje valsspelen, maar ja wat doe je eraan. 

OZC start goed aan de wedstrijd, zusjes power in het veld, de 1 in de punt van de aanval en de ander in punt van de verdediging. Al snel krijgt OZC een vrije trap rond de 16, zusjes power achter de bal en schiet deze heerlijk in de lange hoek in de goal. Wat een heerlijk begin voor OZC dames. Volgende vrije trap was voor Sharon, zij had ook wat moois in gedachten maar helaas beland deze bal in de handen van de Den Hamse keepster. Sommige speelsters van OZC worden fysiek aangepakt door Den Ham, ook Lotte had het zwaar te verduren zo kreeg ze een bal vol in haar gezicht, maar schud even met haar hoofd en liet zich niet door Den Ham intimideren en voetbalt lekker verder. Den Ham komt af en toe met hun snelle rappe buitenspelers voor Ayla die een puike wedstrijd aan het keepen is. na een onoverzichtelijk moment kan Den Ham buiten de 16 uithalen en deze bal beland helaas achter Ayla.

Op slag voor rust nog een goede aanval van OZC. na een goede 1-2tje tussen Pascal en Judith, komt eerst genoemde vrij naar de goal lopen en hield het overzicht en zag Sharon bij de 2e paal lopen. Helaas wilde ze te beheerst schieten en schoot in de handen van de keepster. 

2e helft blijft OZC goed voetballen, Dionne komt in het veld voor Linda die nog iets te veel pijn ervaart en de samenspel tussen Dionne en Lois gaat fantastisch, waardoor Lois in de 2e helft vaak vrij voor de goal komt te staan. Helaas stond de keepster op de goede plek of de goal stond net verkeerd. In de laatste kwartier ging het spel over en weer en was het spannend, zelfs de scheids vond het zo spannend dat het leek dat je vaakwel aan het einde van de partijtje doet om toch een winst te creëerden met een winnende goal. Maar helaas voor beide partijen en de scheids zat dit er niet in. Eindstand haperde op 1-1 wat uiteindelijk misschien wel gezien de westrijd wel zo eerlijk was. Maar toch voelde het als gestolen 2 punten. Maar ja, lang bleven we er niet stil bij staan. Aangezien we eerst afscheid gingen nemen van Daniëlle, die de knoop toch heeft doorgehakt om te stoppen. En konden we klaar gaan maken voor het feestje van Natalie. 

Zaterdag 3 november staat er geen wedstrijd op het programma, dus we hebben alle tijd om voor te bereiden voor het oktoberfest. 10 november spelen we weer een partijtje. We mogen helemaal naar Bergentheim om daar de 3 punten te proberen mee te slepen naar huis. Graag zien we jullie daar!

Door: Soe Tjoe Ho

Door: Soe Tjoe Ho
7 november 2018