Ut vijfde constant uit de winterstop (0-0)

constante feiten

Hoog tijd voor een update van uw aller vijfde.

Constant is het woord dat in dit korte verslag regelmatig zal voorkomen. Constant een verslag schrijven zit er dit jaar niet in. Wat wel na de winterstrop geconstateerd mag worden is dat ut vijfde constant goed constant presteert. Dat er niet constant werd gespeeld de afgelopen weken lag aan de afgelastingen. Wel werd er constant doorgetraind op de donderdagen waarbij opviel dat niet iedereen constant trainde. Door de constant lage temperaturen was bv Firas niet vaak op de donderdagavond aanwezig. Maar dat geheel terzijde evenals de opmerking dat de biertemperatuur in de kantine uitskend op een constant niveau ligt.

Constant betekent overigens oa een grootheid die een niet veranderlijke waarde heeft en niet afhankelijk is van andere parameters. Het drukt dus onveranderlijkheid uit. Een goed voorbeeld hiervan is bv Han Kleinjan die de laatste weken in topvorm is en zelfs niet meer constant links of rechtsback staat. 

De prestaties van ut vijfde na de winterstop: 4 gespeeld, 4 x de volle buit. Constant dus. Daarnaast is in deze reeks nog een constante factor zichtbaar: elke wedstrijd werd er 4 x gescoord muv de wedstrijd tegen Nieuwleusen: daar wisten WE 5 x het netje te vinden. Ook valt op dat we elke wedstrijd tegengoals incasseren, behalve dan in den Ham. Maar dat kwam omdat we daar ontzettend goed waren en constant dreigend waren.

Constaterend en concluderend: OZC 5 is als een komeet de reeks na de winterstop begonnen. We zijn terug te vinden op de ranglijst op de tweede plek. koploper SVV speelt echter ook constant goed en heeft een aantal verliespunten minder. We gaan zien waar dit schip gaat stranden......er is hoop!

Door: Rob Meulenkamp

Door: Rob Meulenkamp
3 april 2018