Update ut Vijfde (6 uit 3)

3 wedstrijden: 6 punten

Hoog tijd voor een update van ut Vijfde. U hebt ongetwijfeld de site bezocht in de hoop een verslag te vinden. Bij deze dan maar: 

Na de eerste 3 punter van het seizoen volgde de uitwedstrijd naar Hardenberg '85. een wedstrijd met 2 gezichten:"de eerste helft waren de gastheren de bovenliggende partij, wisten meer kansen te forceren en ook vaker te scoren. De tweede helft was volldeig voor OZC en er werd dan ook terecht gewonnen met 4-2. Wederom 3 punten erbij.

De zaterdag van het inmiddels bekende Oktoberfest bij OZC stond voor ut Vijfde de wedstrijd thuis tegen Nieuwleusen op het programma. Er ontspon zich een aantrekkelijke pot voetbal, kansen over en en weer, 2 ploegen dus die graag wilden voetballen. Het was OZC dat aan het kortste eind trok en met 3-1 verloor. Een ietwat bittere nasmaak was wel aanwezig.....er had meer ingezeten in deze sportieve wedstrijjd. Een onsportief moment van een der aanvallers van de nieuwleusenaren zorgde voor deze nasmaak.......jammer: dat heeft deze ploeg zeker niet nodig. Echter ondervonden we hier geen hinder van tijdens het oktoberfest.........es war super toll!


Met deze poeier leverde Aart ook een bijdrage in de score. Klik op de foto voor nog veel meer, vooral van Firas, de aalvlugge kunstenaar op rechts...

De 11e van de 11e was de dag waarop Lutten naar Ommen afreisde.....Lutten begon sterk, zag al snel hun aanvoerder uitvallen en dat bleek genoeg te zijn om redelijk eenvoudig de overwinning binnen te slepen. De score had mi hoger moeten uitvallen maar desalniettemin 3 punten. Meer dan prima. We draaien lekker mee in de subtop, er wordt leuk gevoetbald en de sfeer is meer dan prima. Een compliment voor jongens zoals Rik, Robert, Lars en Edwin die moeiteloos zich aan- en inpaasen in het team. Prima aanwinsten!

Volgende week naar de Krim.........

 

 

 

Door: Rob Meulenkamp

Door: Rob Meulenkamp
13 november 2017