OZC 5 - Den Ham 6 8-2 (8-2)

Heerlijke overwinning ut Vijfde

25 november was de dag dat Den Ham 6 een bezoek mocht brengen aan sportpark Westbroek. De hammenaren bivakkeren net als de ommenaren wat in de middenmoot en in deze klasse is gokken op uitslagen een soort russische roulette. Er valt werkelijk geen pijl op te trekken.

OZC had personele problemen en moest spelers van het tweede inpassen......de bezoekers hadden daar achteraf wat problemen mee, begrijpelijk maar ook van onze kant weinig keus. Het was Veertje die het in de spits mocht proberen en dit met verve deed. Hij kon 4 doelpunten aan zijn seizoenstotaal bijschrijven.

De uitslag doet vermoeden dat het een simpele middag was voor ut vijfde. Wie de wedstrijd heeft gezien zal bevestigen dat dit anders was. Den Ham heeft geen verkeerde ploeg en het was OZC dat voor rust toch nog wat in de problemen kwam. In de rust werd dan ook terecht opgemerkt dat de buit nog niet binnen was. Gelukkig was het OZC dat verder afstand nam en daarna was het geloof bij den Ham wel verdwenen.

Firas deed weer van zich spreken met 2 goals en ook Robert wist zijn  eerste seizoenstreffer te maken.

Gedenkwaardig moment was dat Rob het in de spits mocht proberen van leider Bert.....ietwat onwennig de eerste muniuten maar daarna ging het redelijk. Heerlijk om eens te kunnen blijven staan bij een tegenaanval, heerlijk om eens lekker af te geven op de verdediging. Ik snap wat Bert nu wekelijks doet.........zoveel stelt het niet voor. De 8-2 van diezelfde Rob gooide de wedstrijd helemaal dicht, klaar, basta, finito.

3 heerlijke punten, koude biertjes nadien in de kleedkamer. Al met al een prima dagje voetbal.

Nog 2 wedstrijden voor de winterstop. As zaterdag komt koploper SVV '56 naar Ommen en op 11 december spelen we nog een inhaalduel in en tegen Avereest.

 

 

Door: Rob Meulenkamp

Door: Rob Meulenkamp
5 december 2017