Trefzeker OZC Dames 1 wint in Heino (1-2)

Het verschil op de ranglijst tussen OZC en Heino was drie punten in het voordeel van Heino en de thuisploeg was in de niet zo heel spectaculaire eerste helft verreweg het gevaarlijkst. De dames van Heino gingen deze middag echter wel erg slordig om met de kansen.

Omdat het mooie voetbal ontbrak was de vraag welke ploeg het eerste doelpunt zou scoren en voor OZC was het jammer dat Heino dat was.  
Zo stond Heino op voorsprong en de dames van OZC deden er alles aan om de stand niet verder op te laten lopen. Dat het bij rust slechts 1-0 stond viel mee maar gaf OZC toch niet echt een goed gevoel voor de tweede helft.  

Heino begon dan ook sterk aan de 2e helft maar verzuimde om te scoren en bleef kansen missen. En dan treed er een oude voetbalwet in werking. Martine van OZC scoorde op schitterende wijze de gelijkmaker voor OZC door de uitlopende keeper van Heino met een boogballetje te passeren.

Dat in de zestigste minuut de 1-2 voor OZC door Inez werd binnengetikt was misschien iets te veel van het goede, maar daar had niemand bij OZC het over. OZC gaf daarna (bijna) niets meer weg, op een tweetal ballen na,  die afketsten op de paal van het OZC doel, waardoor er drie belangrijke punten konden worden bijgeschreven. 

Zaterdag spelen de dames van OZC om 14.30 uur thuis tegen Klarenbeek.

 

Door: Henk van Elburg

Door: Henk van Elburg
9 april 2018